Je to mogoče? Netflix je končno predstavil dober akcijski triler
Je to mogoče? Netflix je končno predstavil dober akcijski triler

Je to mogoče? Netflix je končno
predstavil dober akcijski triler

Po morju naslovov, ki jih je bilo bolje preskočiti, je Netflix končno postregel z enim, ki bi lahko predstavljal prijetno izkušnjo gledanja za ljubitelje akcijskih trilerjev. Gre za film Rebel Ridge, ki je trenutno najbolj gledan naslov na tej priljubljeni pretočni platformi. Gre za produkcijo, ki jo je napisal, produciral in režiral Jeremy Saulnier, ki stoji tudi za uspešnima produkcijama Blue Ruin in Green Room.

Skratka, film spremlja nekdanjega marinca, ki se zaplete v nepričakovan konflikt z lokalnim veljakom. Ta film vas še zdaleč ne sezuje iz čevljev, a po ogledu ne pusti tistega grenkega občutka, ki ga pogosto spremlja stavek “kaj mi je bilo tega treba?”

Rebel Ridge
Rebel Ridge

Uspešen igralski dosežek

Tudi film Rebel Ridge je bil nagrajen z odličnimi kritikami, kar dokazuje kar 93 % pozitivnih ocen kritikov na strani Rotten Tomatoes. Hkrati je bil visoko ocenjen tudi nastop Aarona Pierra, ki je dobil glavno vlogo. Od preostalih imen bode v oči le Don Johnson, ki je (na papirju) zagotovo največja zvezda filma.

PS: Da je Pierre odličen igralec, nam je namignila priznana serija Genij, katere zadnja sezona predstavljena februarja letos spremlja življenje Martina Luthra Kinga ml. in Malcolm X. Znanega revolucionarja je ustanovil Pierre in če še niste, vsekakor dajte priložnost temu naslovu.

Rebel Ridge
Rebel Ridge

Dobro uporabljeni okvirji

Film ne prinaša nič novega, ampak uspe izkoristiti znane filmske okvirje. V smernicah, ki so mu dane, je to smiseln dosežek, ki ima tako glavo kot rep. Tisto, kar ga močno razlikuje od drugih podobnih naslovov na Netflixu, je jasna želja, da vas ne pusti ravnodušnega, torej, da poskuša na različne načine pritegniti in spodbuditi vaše čute. Če ste si želeli ogledati akcijski triler, si Rebel Ridge zasluži vaši dve uri pozornosti.

Napovednik filma vas čaka spodaj:

Foto: IMDb, Netflix

Naloži več
Zapri