V morju glasbenih biografskih filmov, ki prihajajo, komaj čakamo tistega o Britney. Kdo jo bo igral?
V morju glasbenih biografskih filmov, ki prihajajo, komaj čakamo tistega o Britney. Kdo jo bo igral?

V morju glasbenih biografskih filmov, ki prihajajo, komaj čakamo tistega o Britney. Kdo jo bo igral?

Ena največjih pop zvezdnic vseh časov bo dobila svoj biografski film – Britney Spears! Novico je uradno potrdila pevka sama v objavi na X, ki se glasi: “Navdušena, da lahko z oboževalci delim, da delam na skrivnem projektu z #MarcPlatt. Vedno je posnel moje najljubše filme… ostanite z nami.

Marc Platt je filmski producent, ki je pridobil pravice do njene uspešnice spominov Ženska v meni. Tukaj je vse, kar vemo.

Žena u meni

Film o Britney

Produkcijska hiša Universal, ki stoji tudi za glasbenima biografoma Straight Outta Compton o Ice Cubeu in 8 Mile o Eminemu, je prevzela ta novi projekt. Znano je tudi, kdo bo prevzel režisersko taktirko. To bo Jon M. Chu. Letos bo izdal dolgo pričakovani muzikal Wicked, v katerem igrata Ariana Grande in Cynthia Erivo. Ali bo film o Britney muzikal, drama ali kaj drugega, še ni znano.

Glede na njeno napoved lahko pričakujemo, da bo Britney tesno povezana s projektom. In glede na vsebino knjige se nam obeta pravi tobogan. Ženska v meni pokriva njeno življenje od otroške zvezde in nastopov v Klubu Mikija Miške do odmevnega primera konzervatorstva, ki je sprožil gibanje #FreeBritney. Britney je podrobno pisala o svojem znanem razmerju z Justinom Timberlakom, pa tudi o svojem kompleksnem odnosu z družino.

Vsi, ki smo odraščali ob njeni glasbi, vemo, da je Britneyjino življenje vredno filmskega platna, in prepričani smo, da bo zaradi tega vse o novem biografskem filmu pod lupo. Medtem ko je informacij o podrobnostih filma malo, se že začenjajo špekulacije, kdo bo igral Britney?

Britney Spears

Kdo bo Britney?

Oboževalci in nekateri mediji so že začeli sestavljati sezname igralk, ki bi jih radi videli v tej vlogi. Pevki/igralki Sabrina Carpenter in Bella Thorne, pa tudi priznane igralke, kot sta Florence Pugh in Elle Fanning, se pojavljajo kot možne izbire. Igralka Millie Bobby Brown, znana po Stranger Things, je že pred časom izjavila, da bi rada upodobila Spearsovo na velikem platnu, vemo pa tudi, da zna peti. Bila bi torej ena bolj idealnih izbir. Manj verjetne izbire so še Sydney Sweeney, Madelyn Cline in Dove Cameron.

Kdorkoli bo ibran, ne dvomimo, da bo dvignil veliko prahu. Britneyjina vojska oboževalcev ne oprošča več ničesar, zato ne bodo niti slabe igralske predstave. Brez dvoma bo največ pozornosti na igralki.

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri