Prišel je napovednik za novo sezono serije Emily v Parizu – odštevamo dneve do začetka!
Prišel je napovednik za novo sezono serije Emily v Parizu – odštevamo dneve do začetka!

Prišel je napovednik za novo sezono serije Emily v Parizu – odštevamo dneve do začetka!

Prihaja odlična novica za vse ljubitelje serije Emily v Parizu. Uradno je potrjeno, da bomo novo sezono priljubljene serije na naših ekranih videli že to poletje. Netflix je prihajajočo četrto sezono razdelil na dva dela, premiera prvih epizod pa je predvidena za 15. avgust, medtem ko naslednje prihajajo 12. septembra. Uradna video najava vas čaka na koncu besedila.

“Čeprav bo Emilyjino srce vedno ostalo zvesto Parizu, se njeno življenje v tej sezoni nepričakovano obrne.”, je glavna igralka Lilly Collins razkrila v napovednem videu, ustvarjenem za Netflix.

Emily in Paris
Emily in Paris
Emily in Paris

Kaj nas čaka v novi sezoni?

In medtem ko se bo velik del sveta to poletje odpravil v Pariz na olimpijske igre, se bo Emily odpravila v svet. Ustvarjalec Netflixove uspešnice Darren Star je o novi sezoni razkril naslednje: Emily ima natrpan urnik potovanj. Od francoskih Alp do Rima, gledalci pa bodo skozi njene oči posredno izkusili neverjetne nove lokacije. Pričakujte nove like in veliko več drame ter romantike.

Kot lahko vidite na novih fotografijah, ta sezona predstavlja še en nov element – ​​zimo. Tako bodo gledalci imeli priložnost videti drugi, mračni obraz Pariza. Brez skrbi, ideja ustvarjalca je prikazati, kako je lahko zima prav tako lepa.

Emily in Paris
Emily in Paris

Vprašanja, na katera bomo dobili odgovor

V napovedi je bilo poudarjeno, da nas čaka nova zanimiva sezona, Emily pa čaka zelo pomembna odločitev – vedeti bo morala, ali je to, kar si je vedno želela, točno to, kar potrebuje.

Ali je Alfie pozdravil svoje zlomljeno srce? Bo Gabriel dobil svojo Michelinovo zvezdico? Lahko Mindy uspe na Evroviziji? Ali bo Sylvijina ponovno oživljena ljubezen trajala?, vse to so vprašanja, na katera nam bo nova sezona ponudila odgovor.

Emily in Paris
Emily in Paris

Nova sezona, novi liki

Nova sezona nam prinaša nove obraze, med njimi bo tudi Rupert Everett. Ob tej priložnosti bo znani britanski igralec igral italijanskega poslovneža Giorgia Barbiera. In verjamemo, da bo največ zanimanja požel lik Marcella, mladega Rimljana, katerega vloga je pripadla italijanskemu igralcu Eugeniu Franceschiniju.

In kako bo videti nova sezona serije Emily v Parizu po mnenju njenih protagonistov. Kaotična, srce parajoča, pustolovska, modna, maščevalna … to je le nekaj besed, s katerimi člani ekipe opisujejo četrto sezono. Njen napovedni video je končno prišel, kaj nas čaka pa lahko preverite spodaj.

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri