Vsi govorijo o Nobody Wants This, toda ta Netflixova romantična serija ima še boljše ocene
Vsi govorijo o Nobody Wants This, toda ta Netflixova romantična serija ima še boljše ocene

Vsi govorijo o Nobody Wants This, toda ta Netflixova romantična serija ima še boljše ocene

Nova Netflixova serija Nobody Wants This je prijetno presenečenje za ljubitelje romantičnih komedij. Čeprav je ta žanr v devetdesetih letih ustvaril številne kultne filme, se je v zadnjih letih skrčil (v najboljšem primeru) na niz produkcij B-kategorije. Zato ni presenetljivo, da so nekateri filmski kritiki menili, da je ta žanr na robu izumrtja.

Interes med gledalci še vedno obstaja, vendar nova dela, kljub temu da so pogosto napovedana kot veliki hiti, pogosto pustijo občutek izgubljenega časa. Kljub temu pa to ni primer s serijo Heartstopper, katere tretja sezona je pred kratkim izšla na Netflixu.

Heartstopper
Heartstopper

Izjemne ocene

Kar to serijo loči od drugih v tem žanru, so odlične kritike. Na spletni strani Rotten Tomatoes se lahko pohvali z več kot 95 % pozitivnih ocen, ki so jih pustili akreditirani kritiki in gledalci. Poleg tega ima visoko oceno 8,6 na IMDb-ju. Trenutno so na voljo tri sezone, in glede na ocene, kakovost ni upadla z novimi epizodami, kar je na žalost redkost.

Za tiste, ki še niso slišali za Heartstopper, gre za romantično serijo o odraščanju, ki spremlja vzpone in padce prve ljubezni med glavnima junakoma Charliejem in Nickom. Zgodba temelji na istoimenskih grafičnih romanih britanske avtorice in ilustratorke Alice Oseman. Avtorica je v tem delu uspešno vključila teme iskanja lastne identitete in spolnosti, prvih prijateljstev in ljubezni, pa tudi vrstniškega nasilja in pomena skrbi za duševno zdravje.

Heartstopper
Heartstopper

Serija, ki navdušuje z razlogom

Pomembno je poudariti, da je serija osredotočena na premagovanje težav in iskanje svetlobe na koncu tunela. Heartstopper vedno slavi veselje in usmerja proti upanju. “Zelo sem navdušena, da seriji omogočamo, da dozori skupaj z našimi ljubljenimi liki,” je izjavila Alice Oseman pred premiero aktualne sezone.

Tretja sezona vsebuje osem epizod, napovednik si lahko ogledate v nadaljevanju:

Foto: IMBd

Naloži več
Zapri