Forrest Gump reunion: Tom Hanks in Robin Wright v novem filmu, o katerem bo govorila vsa javnost
Forrest Gump reunion: Tom Hanks in Robin Wright v novem filmu, o katerem bo govorila vsa javnost

Forrest Gump reunion: Tom Hanks in Robin Wright v novem filmu, o katerem bo govorila vsa javnost

Tom Hanks, eden najbolj priljubljenih igralcev v Hollywoodu, znan po svoji vsestranskosti in karizmi, je ponovno v središču filmskih dogodkov. Ponovno se namreč združuje z Robin Wright in režiserjem Robertom Zemeckisom v novem filmu Here. Ta dolgo pričakovani projekt prinaša ponovno združitev ekipe, ki je ustvarila legendarni film Forrest Gump. Film Here je adaptacija grafičnega romana Richarda McGuirea iz leta 2014 in obljublja edinstveno filmsko izkušnjo. Here se odvija v enem samem prostoru tekom enega stoletja, pri čemer kamera ostane fiksna znotraj enega doma ves čas trajanja filma.

Film posnet v enem kadru

Gledalci bodo priča različnim generacijam, ki so živele v tem domu. Tom Hanks in Robin Wright bosta zopet v glavnih vlogah. Perspektiva kamere ostaja ista, vse okoli nje pa se spreminja, kar predstavlja ambiciozen narativni koncept. Tom Hanks igra lik baby boomerja Richarda, medtem ko Robin Wright igra njegovo najstniško dekle in kasnejšo ženo Margaret. S kombinacijo tradicionalnega ličenja in digitalne tehnologije pomlajevanja bo Hanks videti mladosten kot najstnik. Hkrati pa bo v filmu videti tudi kot 80-letnik, kar dodaja dodatno dimenzijo filmu. Po določenih medijih se v filmu pojavijo tudi drugi liki, ki so živeli v tem domu skozi generacije.

here
here

Efekt pomlajevanja

Čeprav publika ni vedno navdušena nad učinki pomlajevanja, so mnogi režiserji poskušali navdušiti s to tehnologijo. Na primer, Martin Scorsese, Ang Lee in James Mangold so uporabili te učinke za velike zvezde, kot so Robert De Niro (The Irishman), Will Smith (Gemini Man) in Harrison Ford (Indiana Jones and the Dial of Destiny), vendar vsi gledalci niso bili prepričani v rezultate. Nekateri mediji poročajo, da je George Miller izjavil, da so ga negotovi učinki pomlajevanja v filmih, kot je The Irishman, odvrnili od pomlajevanja Charlize Theron za svoj Mad Max sago Furiosa, saj tehnologija še ni dovolj napredovala.

Film Here bo premierno prikazan v kinematografih 15. novembra, v distribuciji Sonyja. Spodaj si lahko ogledate napovednik.

*Tekst je prevzet iz portala Journal.rs

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri