Videti je, da nas čaka nadaljevanje kultnega filma Hudičevka v Pradi! Vračajo se tudi izvirne igralke
Videti je, da nas čaka nadaljevanje kultnega filma Hudičevka v Pradi! Vračajo se tudi izvirne igralke

Videti je, da nas čaka nadaljevanje kultnega filma Hudičevka v Pradi! Vračajo se tudi izvirne igralke

Leta 2006 sta Meryl Streep in Anne Hathaway postali dve najljubši filmski zvezdnici. Hudičevka v Pradi je film, ki je osvojil občinstvo po vsem svetu s svojim duhovitim (in ostrim) prikazom sveta visoke mode. Po muzikalu, katerega glasbo je podpisal Elton John, bo ljubitelje mode in kinematografije razveselilo dejstvo, da The Devil wears Prada dobiva še drugi del. Glavni vlogi pa naj bi zaupali Meryl Streep in Emily Blunt.

Vse kar vemo

Ta film ima visoke standarde, glede na priljubljenost prvega dela. Viri navajajo, da Disney dela na nadaljevanju, Meryl Streep pa naj bi ponovno nastopila v vlogi urednice kultne revije visoke mode Runway, Mirande Priestly, medtem ko bo Emily Blunt ponovno nastopila v vlogi njene asistentke. Trenutno še vedno ni potrjeno, ali se bo Anne Hathaway vrnila kot Andy Sachs. Pri projektu pa sodelujeta producentka prvega filma Wendy Finerman in scenaristka Aline Brosh McKenna. Zgodba novega filma se bo osredotočila na Mirando in njen poskus, da bi rešila propadajoče založniško podjetje.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi v zapletu filma sodelovala tudi Miranda, ki poskuša ostati relevantna v svetu novih medijev. Čeprav so oboževalci navdušeni nad nadaljevanjem, je Anne Hathaway pred tem izjavila, da ne pričakuje nadaljevanja zgodbe prvega filma.

Hudičevka v Pradi

Film sledi zgodbi Andyja Sachs, mladi novinarki, ki se zaposli kot pomočnica legendarne urednice Mirande Priestly. Miranda je znana po svojem neusmiljenem in zahtevnem pristopu do dela. Andy, ki sprva nima pojma o modi, kmalu ugotovi, da se bo morala prilagoditi, če želi preživeti v svetu, kjer sta videz in položaj vse. Meryl Streep blesti kot Miranda Priestly, ki prinaša lik s tako veliko karizmo in avtoriteto. Po drugi strani pa Anne Hathaway prinaša svežino in iskrenost v vlogi Andy, ženske, ki poskuša uravnotežiti med svojimi sanjami in realnostjo surovega poslovnega sveta.

Eden najzanimivejših vidikov filma je njegov vpogled v delovanje modne industrije v zakulisju. Film nam pokaže, koliko truda, stresa in spletk se skriva za odlično urejenimi stranmi modnih revij in brezhibno organiziranimi modnimi revijami. Prav tako Hudičevka v Pradi razkriva univerzalno zgodbo o samoodkrivanju, kompromisih in težavah pri ohranjanju osebnih vrednot v svetu, ki pogosto ceni le površinsko.

*Tekst je prevzet s portala Journal.rs

Foto: IMDB

Naloži več
Zapri