Jennifer Lawrence pripravlja film, ki ga vsi pričakujejo. Razkrivamo podrobnosti!
Jennifer Lawrence pripravlja film, ki ga vsi pričakujejo. Razkrivamo podrobnosti!

Jennifer Lawrence pripravlja film, ki ga vsi pričakujejo. Razkrivamo podrobnosti!

Jennifer Lawrence je ena izmed priljubljenih igralk v filmski industriji. Filmi The Hunger Games, Mother! in Passengers so le nekateri, ki smo jih dodali na seznam najbolj gledanih. Medtem ko smo določili poletne filmske favorite, je čas, da se posvetimo novicam, ki se tičejo prihodnosti filmskega platna. V zadnjem času smo na družbenih omrežjih opazili šušljanje o novem filmu, Jennifer pa je svoje oboževalce pritegnila z nekoliko skrivnostnimi objavami na Instagramu. O čem se govori? Napovedano je, da bo Jennifer Lawrence igrala glavno vlogo v novem filmu The Wives. The Wives je kriminalka z elementi skrivnosti, ki temelji na (dobro poznani) resničnostni franšizi The Real Housewives.

Sodeč po reakcijah in komentarjih JLaw oboževalcev, lahko v novem filmu pričakujemo veliko drame, vina in razkošja.

The Wives: Jennifer Lawrence v glavni vlogi – kaj vse vemo do sedaj

Jennifer Lawrence bo igrala v filmu The Wives v koprodukciji studiev Apple in A24. Filmi studia A24 so zelo znani in priljubljeni med filmofili, novica, da bo tudi ta film v njihovi produkciji, pa obeta nič drugega kot kakovost. Pri filmu bo sodeloval tudi dramaturg Jeremy O. Harris, znan po svojem delu na predstavah Zola in Slave Play.

Menda je bila okoli tega filma velika konkurenca, vendar sta dva ogromna studia, omenjena prej, zmagala. Film naj bi bil, glede na govorice, zasnovan na resničnostni franšizi The Real Housewives. Ljubitelji tega resničnostnega šova zelo dobro vedo, kaj vse lahko pričakujejo. Ta kriminalka z elementi skrivnosti je napisana s strani Michaela Breslina in Patricka Foleyja. Poleg Jennifer Lawrence trenutno še ni informacij o preostali igralski zasedbi. Vendar, glede na ves pomp, ki ga film povzroča, lahko pričakujemo še nekatere velike filmske zvezde.

Datum izdaje kot tudi okvirna zgodba še nista znana. Medtem ko nestrpno pričakujemo film The Wives, se lahko spomnimo filmskega maratona studia A24 in filmov, kot sta The Florida Project in Uncut Gems.

the wives jennifer lawrence film
Jennifer Lawrence / Annual GLAAD Media Awards / John Nacion/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Foto: John Nacion/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia; Instagram: @1jnnf

Naloži več
Zapri