Konča se z nama: Romantična drama, ki je obnorela bralce, končno prihaja v kinematografe
Konča se z nama: Romantična drama, ki je obnorela bralce, končno prihaja v kinematografe

Konča se z nama: Romantična drama, ki je obnorela bralce, končno prihaja v kinematografe

Če ste zadnje čase gledali BookTok, ste morda opazili, da je prevladujoča tema ekranizacija romantičnega romana Konča se z nama ameriške pisateljice Colleen Hoover. Film se bo začel predvajati v kinematografih od 8.8., predprodaja vstopnic za premiero pa je že stekla.

Po prvih analizah je film požel veliko zanimanje in jasno je, da ljubitelji knjižne uspešnice iz leta 2022 in 2023 komaj čakajo, da si filmsko priredbo ogledajo v kinu, še posebej, ker vedo, da je pri delu sodelovala tudi avtorica knjige.

It Ends With Us
It Ends With Us

Kino hit v napovedi

Pravice za filmsko adaptacijo je odkupila produkcijska hiša, ki stoji za igralcem Justinom Baldonijem, ki bo za to priložnost prevzel tudi režisersko taktirko. Znan po vlogi Rafala Solana v uspešnici Jane the Virgin, bo tokrat upodobil Ryla, moškega, v katerega se zaljubi naslovna junakinja Lilly. Glavno vlogo so zaupali še eni zvezdnici malih zaslonov – Blake Lively.

Filmski napovednik je pred dvema mesecema imel 128 milijonov ogledov v samo prvih 24 urah po izidu, predprodaja vstopnic za premiero po vsem svetu pa preseneti še tako ambiciozne napovedi!

It Ends With Us
It Ends With Us

Knjiga, ki je navdušila milijone

Avtorica Colleen Hoover je to zasedbo sprejela z navdušenjem in potrdila, da sta Blake in Justin popolna izbira zanjo. Odlična novica je, da založba Neptun pripravlja tudi posebno izdajo knjige s filmsko naslovnico Blake Lively, na njihovi spletni strani pa je knjigo že možno prednaročiti z 10 odstotnim popustom!

Spomnimo, knjiga Konča se z nama spremlja življenje Lily Bloom. Mlado dekle je prehodilo dolgo pot od odraščanja v majhnem mestu. Končala je študij, se preselila v Boston in začela kariero. Navidezno idealno podobo bo kvaril ljubezenski trikotnik, v katerem se bo znašla, kar bo imelo veliko hujše posledice kot zlomljeno srce.

Šele po tem, ko se noro zaljubi, začne Lily odkrivati ​​stran Rylove osebnosti, ki jo spominja na travmo iz otroštva. Da je vse skupaj še težje, se v njeno življenje nenadoma vrne njena prva ljubezen Atlas Corrigan in Lily si bo morala zaupati, da bo lahko sprejela prave odločitve za svojo prihodnost … se glasi napoved.

It Ends With Us
It Ends With Us

Zgodba, ki se šele začenja

Ob Blake Lively in Justinu Baldoniju, ki nastopa tudi kot producent, imamo priložnost videti Brandona Sklenarja kot Atlasa v vidni vlogi. Igralsko zasedbo bosta dopolnila dva znana komika – Jenny Slate in Hasan Minhaj.

Od izida leta 2016 je bil roman Konča se z nama prodan v več kot 6 milijonih izvodov, prejel nagrado Goodreads Choice za najboljšo romanco leta 2016, roman pa je avtorico Colleen Hoover ponesel v višave. Skupna prodaja njenih romanov je presegla 20 milijonov izvodov, kmalu po tem uspehu pa je napisala nadaljevanje.

Bo film tako uspešen kot roman? Bomo še videli, a sodeč po napovedniku in predprodaji vstopnic – ljubitelji knjige komaj čakajo na film, kar je zagotovo dober znak!

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri