Tu je napovednik za tretjo sezono priljubljene serije “The Bear”, ki bo izšla junija
Tu je napovednik za tretjo sezono priljubljene serije “The Bear”, ki bo izšla junija

Tu je napovednik za tretjo sezono priljubljene serije “The Bear”, ki bo izšla junija

27. junija prihaja premiera tretje sezone nagrajene serije The Bear. Novi napovednik prikazuje glavnega junaka, ki ga najdemo v kuhinji v zgodnjih jutranjih urah. Znano je tudi, da bo vseh deset epizod nove sezone na voljo še isti dan na platformi Hulu, nekoliko kasneje pa še na programu Disney+.

A odlične novice se tu ne končajo. Po dostopnih informacijah naj bi četrta sezona hvaljene serije na male zaslone prišla že letos.

The Bear

Kaj nam prinaša tretja sezona?

Uradni opis za tretjo sezono The Bear se glasi: Carmy si prizadeva opraviti delo močneje kot kdaj koli prej in od svoje ekipe zahteva odličnost, ki se po svojih najboljših močeh trudi izpolniti njegove zahteve. Iskanje kulinarične odličnosti bo ekipo spodbudilo k doseganju novih ravni. Z rastjo ekipe si bo vsak član prizadeval doseči višjo raven storitev v okviru svoje vloge.

Nova sezona naj bi dala odgovore na mnoga vprašanja, ki so ostala odprta ob koncu druge sezone. Bosta Carmy in Claire spet skupaj? Kaj pa Marcusova mama? Kaj se bo zgodilo po uvodnem večeru? Bo nova restavracija dobila Michelinovo zvezdico in kakšna je bila Carmyjeva kariera pred vrnitvijo v Chicago? To so le nekatera vprašanja, na katera oboževalci komaj čakajo odgovor.

The Bear

Recept za uspeh

Spomnimo, serija The Bear velja za eno najboljših serij zadnjih let. Osvojila je številne nagrade, vključno z 10 emmyji in dvema zlatima globusoma, vključno z najboljšo serijo in najboljšim igralcem.

Na videz preprosta zgodba o odprtju restavracije v ozadju skriva pravi triler, dodelano študijo psihologije karakterja in čudovito zgodbo o uspešnem premagovanju težav in strahov. Le upamo lahko, da bo tretja sezona nadaljevala uspehe prejšnjih!

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri