Ta nova serija ima na IMDb oceno 9,4 in je na voljo tudi na YouTubu
Ta nova serija ima na IMDb oceno 9,4 in je na voljo tudi na YouTubu

Ta nova serija ima na IMDb oceno 9,4 in
je na voljo tudi na YouTubu

Med iskanjem najboljših novih naslovov se je pojavilo ime, ki nas popelje na drugo stran sveta, natančneje v Indijo. Iz te države prihaja serija Sapne Vs Everyone, ki je bila prvotno predstavljena decembra 2023, in se ponaša z izjemno visoko oceno 9,4 na priljubljeni strani za filmske in televizijske ocene IMDb.

Sapne Vs Everyone

Zanimivo pa je predvsem to, da ta serija ni nastala za določeno pretočno storitev ali televizijsko hišo, ampak jo je ustvarilo indijsko medijsko podjetje Viral Fever, ki je specializirano za ustvarjanje spletnih serij. To podjetje je znano kot pionir tega žanra v Indiji s kultnimi uspešnicami, kot so Permanent Roommates, TVF Pitchers in TVF Tripling.

Serija Sapne Vs Everyone je sestavljena iz petih epizod, ki so na voljo na YouTubu. In dejstvo, da je prva epizoda zbrala več kot 18 milijonov ogledov, je impresivno. Ogledate si jo lahko tukaj.

Sapne vs Everyone

O čem je serija

Skratka, zgodba serije spremlja dva sanjača, ki se soočata s številnimi izzivi in ​​konflikti z različnimi posamezniki. Pridružite se jima v čustvenem raziskovanju sanj, izzivov in odrekanj. Sporočilo serije je: sanje ne smejo umreti.

PS: Na omenjenem seznamu najbolje ocenjenih serij po Rotten Tomatoes in IMDb je tudi serija Shōgun, o kateri si lahko več preberete tukaj.

 

Foto: IMDb, Dupe

Naloži več
Zapri