Prihajajo nove sezone serij! Tukaj je seznam katere trenutno gledamo na Netflixu in Maxu
Prihajajo nove sezone serij! Tukaj je seznam katere trenutno gledamo na Netflixu in Maxu

Prihajajo nove sezone serij! Tukaj je seznam katere trenutno gledamo na Netflixu in Maxu

Čeprav so poletni meseci sinonim za počitnice, jih ni, ko gre za nove sezone serij, torej za predstavitve novih delov priljubljenih televizijskih naslovov. Zagotovo je največ zanimanja požela objava, da prve epizode četrte sezone serije Emily v Parizu prihajajo 15. avgusta. Vendar to ne bo osrednja tema današnjega članka – več o tem tukaj.

Da izid novih nadaljevanj v poletnih mesecih ni zgrešen, potrjuje tudi dejstvo, da je med najbolj gledanimi naslovi na Netflixu prvi del zadnje sezone serije Cobra Kai, nekakšnega nadaljevanja filma The Karate Kid. V nadaljevanju vam razkrivamo preostale serije, v katerih novih nadaljevanjih lahko uživamo.

Cobra Kai

Vikings: Vallhala

Tretja sezona serije Vikings: Vallhala je med najbolj gledanimi Netflixovimi naslovi pri nas. Serija je nadaljevanje priljubljene zgodovinske drame Vikingi. Nova serija sledi novi generaciji legendarnih junakov. Tretja sezona zaključuje sago o Haraldu, Leifu in Freydisu, ki raziskuje njihove usode po sedemletnem časovnem skoku. Hkrati je to zadnja sezona omenjene serije, dostopne kritike pa kažejo, da predstavlja tudi zadovoljiv zaključek zgodbe.

Vikings Walhalla

Kleo

Naslov, ki je v prvi sezoni razveselil kritike, se vrača na male zaslone. Ta nemška serija, ki spremlja nekdanjega vohuna, uspešno združuje triler in komedijo. Na Netflixu vas čaka šest novih epizod, naši vtisi po prvi sezoni pa so na prepričali, da si ogledamo tudi nadaljevanje.

Kleo

The Outlaws

Sedem prepirljivih kršiteljev zakona začne prestajati kazen družbeno koristnega dela, čistiti in prenavljati stavbo. Zaradi prisilne bližine teh različnih ljudi raste napetost, predsodki so na preizkušnji in življenja se začnejo prepletati v dobrem in slabem. To so besede, ki se pojavljajo v opisu tretje sezone serije The Outlaws, katere tretja sezona je Maxu na voljo od letošnjega poletja. To je pravi material za binganje.

The Outlaws

Elite

Med najdlje predvajanimi Netflixovimi uspešnicami je zagotovo Elite, to poletje pa nas je pričakala že osma sezona te španske serije. Na žalost vseh oboževalcev je tudi zadnja. Nekaj ​​je gotovo – drame ne bo manjkalo. Tudi ta naslov je med najbolj gledanimi pri nas.

 

Elite

Tell Me Everything

Če ste ljubitelj najstniških serij, je Tell Me Everything morda na vašem seznamu naslovov z novimi nadaljevanji. V njej spremljamo skupino prijateljev, ki jih pestijo tipične mladinske težave. Medtem ko pritisk njihovega zadnjega letnika kolidža narašča, se druščina z medsebojno pomočjo in podporo spopada s preizkušnjami in stiskami najstniškega življenja. Serija je na voljo na platformi Max.

Tell Me Everything

Kaj nas še čaka (poleg Emily)?

The Umbrella Academy

Avgust na Netflix prinaša tudi slovo od serije The Umbrella Academy, katere četrta sezona na male zaslone prihaja 8. avgusta. Takrat bo na voljo vseh šest epizod priljubljene serije, ki bo deležna zasluženega, načrtovanega konca.

The Umbrella Academy

Industry

12. avgusta na program Max prihaja tretja sezona britanske dramske serije Industry. S spremljanjem skupine mladih bankirjev nam ponuja notranji pogled na svet mednarodnih financ. Spremljamo jih, ko se znajdejo v stresnem delovnem okolju mednarodne banke Pierpoint & Co. “Sex, drugs and bussines” je dober opis te serije.

Industry

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri