Končno smo jo dočakali, prišla je tretja sezona Bridgertona
Končno smo jo dočakali, prišla je tretja sezona Bridgertona

Končno smo jo dočakali, prišla je
tretja sezona Bridgertona

Na male zaslone je končno prispela tretja sezona megapopularne serije Bridgerton, ki spremlja življenje svojevrstnega britanskega plemstva. Na Netflixu so na voljo prve štiri epizode nove sezone, drugi del pa nas čaka od 13. junija. In da bi lahko bila to najbolj napeta sezona doslej, priča uvodni video, ki ga predstavljamo v nadaljevanju.

Serija po navdihu knjižnih uspešnic Julie Quinn je postavljena v London 1810. leta. Sledi življenjskim uspehom in stiskam družine Bridgerton. Znano je, da bo tretja sezona na male zaslone prinesla dogajanje iz knjige Romancing Mister Bridgerton. V njej se zgodba osredotoča na odnos med Penelope in Colinom.

Bridgerton
Bridgerton

Kaj nam prinaša tretja sezona?

Uradni sinopsis za tretjo sezono razkriva, da je Penelope Featherington končno obupala nad svojo dolgoletno zaljubljenostjo v Colina Bridgertona, potem ko je slišala njegove zaničevalne besede o njeni preteklosti. Vendar se hkrati odloči, da je pravi čas za poroko, a njeni poskusi na poročnem trgu spektakularno propadejo.

Medtem se je Colin s poletnih potovanj vrnil z novo podobo, ki prispeva k povečanju njegove družbene priljubljenosti. Po začetnem vzponu postane malodušen, ko ugotovi, da ga Penelope, edina oseba, ki ga je vedno cenila, ne vidi več tako. Razrešitev njunega razmerja bo hrbtenica zapleta nove sezone. Na tej poti se bodo pojavile številne nepričakovane težave, ki bodo glavno junakinjo Penelope samo otežile pri ohranjanju skrivnosti o svojem alter egu – Lady Whistledown.

Bridgerton
Bridgerton

Spremembe igralske zasedbe

V naslovnih vlogah Penelope in Colina bomo spet imeli priložnost videti Nicolo Coughlan in Lukea Newtona. Nova sezona nam prinaša nekaj novih obrazov, a tudi eno spremembo v igralski zasedbi. Vlogo Francesce Bridgerton je namreč prevzela angleška igralka Hannah Dodd, potem ko se je njena kolegica Ruby Stokes zaradi prekrivanja snemalnih urnikov odločila za sodelovanje pri drugem projektu.

Na žalost številnih oboževalk se igralec Regé-Jean Page, ki je v prvi sezoni igral markantnega vojvodo Hastingskega, ne bo vrnil na male zaslone niti v tretji sezoni. Tudi nekdanja glavna protagonistka Daphne Bridgerton, torej igralka Phoebe Dynevor, je serijo po dveh sezonah zapustila. Za njen lik v novih nadaljevanjih žal ni bilo prostora, je pa igralka poudarila, da obstaja upanje, da jo bomo v enaki vlogi videli tudi v prihodnjih sezonah.

Napovedni video tretje sezone vas čaka spodaj:

Foto: Netflix

Naloži več
Zapri