To je najbolj gledana serija v ZDA, in obstaja možnost, da sploh še niste slišali zanjo
To je najbolj gledana serija v ZDA, in obstaja možnost, da sploh še niste slišali zanjo

To je najbolj gledana serija v ZDA, in obstaja možnost, da sploh še niste slišali zanjo

Po statističnih podatkih je vsaka epizoda serije Tracker v ZDA v povprečju pritegnila 11 milijonov gledalcev. Na ta način je postal tudi najbolj gledan nešportni naslov v Nielsenovem poročilu o 100 najbolj gledanih vsebinah, predvajanih v prime timeu in kabelskih serijah v sezoni 2023/24. Ta podatek je še posebej zanimiv, če upoštevamo, da je Tracker tudi najbolj gledana nova serija. Je celo bolj gledana kot Desperate Housewives, ki je na male zaslone prišla že leta 2004.

O čem govori serija Tracker?

Glavna vloga v seriji Tracker je zaupana ameriškemu igralcu Justinu Hartleyju, ki upodablja lik Colterja Shawa. Ta volk samotar preživi tako, da kot lovec na glave potuje po državi, s svojimi sposobnostmi sledenja in navigacije v naravi pa pomaga zasebnikom in policiji pri reševanju različnih nalog. Poskuša tudi popraviti skrhane družinske odnose. Njegove poskuse spremljamo skozi 13 epizod prve sezone. Poleg Hartleyja sta bila v seriji vidno predstavljena Robin Weigert in Abby McEnany.

Naslov, ki podira rekorde

Serija Tracker je požela številne pozitivne ocene. Pri izražanju pozitivnih komentarjev pa prednjači kritika. Zato so jo podaljšali za drugo sezono, ki naj bi se na malih zaslonih, natančneje na omrežju CBS, pojavila prihodnje leto. Poleg tega je zanimiv podatek, da je to prva serija v zadnjih petih letih, ki ji je NCIS uspelo zriniti s prestola najbolj gledane serije v prime timeu. Ta serija še naprej uspešno privablja občinstvo, tako da ima na tedenski ravni več kot 9,2 milijona gledalcev. A če upoštevamo hiperprodukcijo in popularnost serije v zadnjih letih, nismo tako presenečeni. Pogosto se znajdemo v situacijah, ko po ogledu ene serije preklopimo na drugo in je zdaj jasno, katera je naslednja.

*Tekst je prevzet s portala Journal.hr

Foto: Youtube, IMDb / CBS Broadcasting Inc.

Naloži več
Zapri