Michael Scott postaja Hannah Howard. Avstralski The Office prihaja z žensko v glavni vlogi
Michael Scott postaja Hannah Howard. Avstralski The Office prihaja z žensko v glavni vlogi

Michael Scott postaja Hannah Howard. Avstralski The Office prihaja z žensko v glavni vlogi

Serija The Office je eden najbolj priljubljenih in lažnih dokumentarcev (mockumentary) na svetu. Od Rickyja Gervaisa, ki je napisal scenarij in zaigral v najbolj gledani seriji v Združenem kraljestvu After Life, je prepotovala skoraj ves svet in v mnogih državah prejela različne različice. Zagotovo najbolj priljubljena je ameriška različica, v kateri Steve Carell upodablja Michaela Scotta. Ta serija je z vso pravico postala (in ostaja) priljubljena. Gledalci gredo z liki skozi velik del odraslega življenja, ki se odvija v eni, na videz običajni pisarni.

Oboževalce bo razveselila novica, da je v pripravi avstralska različica serije – in to z žensko glavno vlogo.

The Office – serija, ki jo imamo radi

Avstralska izdaja The Office – 13. globalna inkarnacija kultne humoristične serije – počasi dobiva svojo končno podobo, Prime Video pa je napovedal datum premiere 18. oktober. Za razliko od drugih mednarodnih različic te serije ima avstralska različica eno novost. Tokrat bo vlogo regionalne menedžerke odigrala Felicity Ward, ki bo igrala Hanno Howard.

V avstralski različici Pisarne Felicity Ward prejme novico iz velikega podjetja, da bodo zaprli njeno pisarno in vse prisilili k delu na daljavo. V tem položaju glavna igralka daje obljube, ki jih ne more izpolniti. Seveda naredi vse, da svojo ‘delovno družino’ obdrži skupaj.

The Office Australija

Detajli

Poleg Felicity bodo v avstralski različici nastopili še Edith Poor, znana po vlogah v filmih Gospodar prstanov ter Steen Raskopoulos, Shatri Sebbens in Josh Thomson. Glede na svetovno priljubljenost ameriške in britanske različice te serije verjamemo, da avstralska različica ne bo izjema.

Pisarna je mnogim priljubljena serija in udobna oddaja. Ta izvirna britanska produkcija je mnogim igralcem, ki so v njej nastopili, prinesla veliko slavo. Ljubezenska zgodba Jima (John Krasinski) in Pam (Jenna Fischer) je postala šablona za iskanje druge polovice, Dwightova (Rainn Willson) vztrajnost pa je mnoge motivirala, da so pri pisarniškem delu dali vse od sebe.

Oboževalci upajo, da bo ta različica izpolnila pričakovanja in postala ena najbolj gledanih. Glede na to, da se trenutno obetajo svetle spremembe, denimo ženska v glavni vlogi, verjamemo, da bo tako.

*Članek je prevzet s portala Journal.rs

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri