Danes prihaja na Netflix režiserski prvenec komika Jerryja Seinfelda
Danes prihaja na Netflix režiserski prvenec komika Jerryja Seinfelda

Danes prihaja na Netflix režiserski
prvenec komika Jerryja Seinfelda

Režiserski prvenec slavnega komika Jerryja Seinfelda prihaja na Netflix danes, 3. maja. Film nosi naslov Unfrosted: The Pop-Tart Story, v njem pa je slavni komik poleg režiserske palice prevzel tudi naslovno vlogo, nastopa pa tudi kot eden od scenaristov in producentov.

V tej filmski pustolovščini se mu bodo pridružili Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, James Marsden, Hugh Grant in Jack McBrayer. Kot že naslov pove, je film tisti, ki razkriva ozadje nastanka ene najbolj priljubljenih ameriških slaščic – Pop-Tart.

Unfrosted The Pop-Tart Story
Unfrosted The Pop-Tart Story

Kratek opis zapleta filma se glasi: Piše se leto 1963 in Kellogg’s in Post, zaprisežena rivala pri pridelavi žitaric, tekmujeta v ustvarjanju izdelka, ki bo za vedno spremenil vizijo zajtrka. Je zgodba o ambicijah, izdaji, (ne)uspehu in seveda – cukru.

Všeč nam je zamisel o odraslih moških v oblekah, ki ves dan razpravljajo o puhu. Kontrast med tem, kako izgledajo, in tem, o čemer govorijo, se je zdel kot fantastična slika sveta, v katerem smo trenutno. To so bile besede Jerryja Seinfelda ob napovedi novega projekta.

Unfrosted The Pop-Tart Story
Unfrosted The Pop-Tart Story

Čeprav temelji na resničnih zgodovinskih akterjih, je sam zaplet filma popolnoma izmišljen. Vsebuje pa tudi reference na številne znane filme.

“Okvir filma “Unfrosted” je izposojen iz več priljubljenih klasik. Najbolj nas je navdihnil film The Right Stuff. Toda “kradli” smo iz številnih različnih filmov. Ideje smo si izposodili pri filmih “The Godfather”, iz “Mad Men”, iz “How to Succeed in Business Without Really Trying”. Torej, ko boste gledali film, preverite, ali lahko preštejete, koliko filmov smo potrgali. Sliši se kot izziv,” Jerry priporoča bodočim gledalcem.

Spodaj vas čaka napovednik za Unfrosted: The Pop-Tart Story:

Foto: IMDb

Naloži več
Zapri