Po Davidu zdaj tudi Victoria Beckham dobiva lasten Netflixov dokumentarec. Tukaj je vse, kar vemo
Po Davidu zdaj tudi Victoria Beckham dobiva lasten Netflixov dokumentarec. Tukaj je vse, kar vemo

Po Davidu zdaj tudi Victoria Beckham dobiva lasten Netflixov dokumentarec. Tukaj je vse, kar vemo

Lani so vsi ponoreli za odlično dokumentarno serijo Beckham. Serija je spremljala enega najbolj znanih nogometašev in ljudi na svetu – Davida Beckhama. Beckham je od začetka svoje nogometne kariere, prek medijsko odmevenega zakona s Posh Spice, Victorio, pa vse do upokojitve navduševal vse in omogočal vpogled v najbolj intimne dele svojega življenja. Netflix se ni odločil ustaviti pri tem in zdaj bo Victoria Beckham dobila svoj dokumentarec! Tukaj je vse, kar vemo.

Victoria Beckham

Keeping up with the Beckhams

Netflix je potrdil, da se je začela produkcija dokumentarca, ki se bo vrtel o Victorii Beckham. Je namreč veliko več kot žena nogometaša. Pevka skupine Spice Girls, ikona pop kulture v 90. in začetku 2000. ter modna oblikovalka Victoria je že v dokumentarcu o Davidu pokazala nalezljivo osebnost in oster humor. Zato menimo, da bo dokumentarec o njej vse prej kot dolgočasen.

Dokumentarni film je še brez naslova, osredotočen pa bo na njen modni in podjetniški posel. Dokumentarna serija, ki vključuje ekskluzivne intervjuje z Victorio, njeno družino in njenimi najbližjimi, bo raziskala njen čas v središču pozornosti in svetovno priljubljenost. Dobili bomo tudi osebni vpogled v to, kako Victoria Beckham usklajuje poslovno in družinsko življenje.

David Beckham

Producentki dokumentarne serije sta Nicola Howson, ki je sodelovala tudi pri Beckhamu, in Julia Nottingham, ki je na Netflix prinesla tudi dokumentarec o Pameli Anderson. To so vse informacije, ki so za zdaj znane in glede na to, da je produkcija šele stekla, lahko pričakujemo, da dokumentarec ne bo prišel pred letom 2025. Že vemo, da bo eden najbolj gledanih naslovov na Netflixu, o vseh novostih pa vas bomo ažurno obveščali.

Do takrat pa si lahko ogledate dokumentarec o Beckhamu.

Foto: Netflix

Naloži več
Zapri