Zala Djuric je nova regionalna igralska zvezda in ime, ki si ga velja zapomniti!
Zala Djuric je nova regionalna igralska zvezda in ime, ki si ga velja zapomniti!

Zala Djuric je nova regionalna igralska zvezda
in ime, ki si ga velja zapomniti!

“Sem ženska ljubezni. Služim ljubezni(-m) in raziskujem svobodo. In moja poklicanost v tem življenju je igranje, pisanje scenarijev in poezija,” so besede, s katerimi se nam je na naše povpraševanje predstavila Zala Djuric. Mlada slovenska igralka uspešno gradi kariero tako doma kot v tujini. To je ime, ki si ga je vredno zapomniti.

Čeprav se Zala že na začetku svoje kariere dobro zaveda, kakšno blagovno znamko želi graditi, je prav taka odločna in močna stopila pred naše kamere. Čas je, da jo spoznate!

OBLEKA JONATHAN SIMKHAI (HERALDI) / NAKIT ZLATARNA DODIĆ
1 TELOVNIK VICTORIA BECKHAM OBLEKA (HERALDI) / KRILO PANDAN / 2 OBLEKA ENVELOPE 1976 (GARDEROBA CONCEPT STORE) / ČEVLJI STINE GOYA (GARDEROBA CONCEPT STORE) / NAKIT ZLATARNA DODIĆ
  • Že na začetku smo vas prosili, da se nam predstavite s svojimi besedami, kar ste tudi storili. In če bi vas vaši najdražji morali predstaviti, katere tri besede bi uporabili?

Tu so rezultati ankete pokazali, da so najpogostejši odgovori: ljubezen, norost in strast.

  • Čeprav vas poznamo tudi kot igralko, ste tudi izjemno vešči besed. Je pisanje vaš izhod?

Pisanje je zame več kot izpušni ventil. Moji izpušni ventili so ples, tenis in tek v naravi. Ampak jaz v tem nisem dobra in nihče ne potrebuje Zale, ki pleše in igra tenis. Pisanje mi gre zelo dobro, v tem neskončno uživam, s tem pa tudi zaslužim. Zato mislim, da gre tukaj za več kot Ikigai moment.

OBLEKA JONATHAN SIMKHAI (HERALDI) / SANDALI SPORTMAX / NAKIT ZLATARNA DODIĆ
Zala Đurić
  • Katere so vaše male strasti v življenju? V čem še posebej uživate?

Uživam v iskanju ljubezni. V vsakem trenutku, na vsakem koraku. Ne živim po postulatu, ko neham delati – takrat bom užival, ampak poskušam uživati ​​v vsem, kar počnem. In v trenutkih, ko ne morem uživati, iščem lepoto. Kot pravi vrstica ene od mojih pesmi, verjamem, da je poletje stanje duha in da sem letni dopust. Počivam v neskončni sreči večne ljubezni.

  • Kaj mislite, kaj bi danes rekla mala Zala, ko bi vas videla na velikih odrih?

Mislim, da je mala Zala ponosna in vesela. Vse je tako, kot sva si zamislili, še bolje. Nisem pričakovala, da bom vsako leto srečnejša in srečnejša.

Zala Đurić
  • Ukvarjate se z javnim delom, kako se soočate s kritiko? Ste sami sebi največji kritik?

Mimogrede, ja, tam mi še ni uspelo pomiriti ega. Še vedno lovim neko popolnost in težko si odpustim, če mislim, da bi lahko naredila kaj boljšega. Sicer pa sem vseh ostalih kritik bolj ali manj vesela in jih sprejemam z odprtimi rokami. Ker želim rasti.

  • Kaj je tisto, kar vam je na sebi še posebej všeč? Kaj je po vašem mnenju vaša največja moč?

Da se ne bojim biti zgrožena, ne bojim se neuspeha, ne bojim se kritike, ne bojim se ničesar. Ne bojim se biti prizadeta, zato ljubim vsak dan, kot da sem prvič zaljubljena in kot da je zadnji dan mojega življenja. Ne skrivam se pred bolečino. Srce nosim na dlani. In ko se mi srce zlomi, ko se pomirim, ljubim še močneje. Ker mislim, da žalost in veselje nista nasprotja. Nasprotno, oboje je nasprotje apatije. Ne želim iti skozi življenje lažje, ampak bolj živo.

Zala Đurić
  • Domača javnost vas je imela priložnost bolje spoznati, ko ste sodelovali pri filmu Šesti avtobus. Kakšni spomini vas vežejo na ta projekt?

Šesti avtobus je bil zagotovo eden najtežjih, a tudi najlepših projektov. Spoznala sem nekaj prijateljev, s katerimi se še vedno družimo. Samo snemanje si bom zapomnila po najmočnejši igralski zasedbi, s katero sem s humorjem reševala svoje duševno zdravje.

  • Trenutno vas lahko spremljamo v seriji Skriti v raju. Kakšne izkušnje imate s tem projektom?

To je bila moja prva serija. Prvi dan snemanja sem doživela šok, nisem bil vajena tako hitrega snemanja. Nisem rabila dolgo, da sem se navadila in zdaj sem vesela, da sem obvladala tudi te hitrosti. Še vedno pa imam raje počasnejše sklope. Kjer je čas za sporočanje tudi najmanjših podrobnosti.

  • Poleg tega vprašanja, ali imate svoj skriti raj na zemlji?

V njegovih rokah.

OBLEKA JONATHAN SIMKHAI (HERALDI) / NAKIT ZLATARNA DODIĆ
Obleka Envelope 1976 (Garderoba concept store) / Čevlji Stine Goya (Garderoba concept store) / Nakit Zlatarna Dodić
  • In kaj je pred vami? V katerem novem projektu vas bomo videli?

Kmalu bo izšla serija, o kateri pa vam trenutno ne morem povedati ničesar. V pripravi je tudi film, vmes pa nadaljujem s pisanjem scenarijev, glasbe in poezije.

  • Za konec, kaj si želite v prihodnosti? Kaj bi radi dosegli na poslovnem področju?

Še veliko filmov, skozi katere bom z režiserji in sodelavci raziskovala globine umetnosti in svoje duše.

Foto: Matej Jurčević

Styling: Marcela Vrček

Make up: Sonja Kvesić

Frizura: Salon Evelin

Koordinatorka snemanja: Ivona Oštrić

Za posredovanje prostora za snemanje se zahvaljujemo Galeriji Kranjčar!

Zapri