Lady Gaga je izdala nov album Harlequin, ki je nastal kot dodatek novemu Jokerju
Lady Gaga je izdala nov album Harlequin, ki je nastal kot dodatek novemu Jokerju

Lady Gaga je izdala nov album Harlequin, ki je
nastal kot dodatek novemu Jokerju

Lady Gaga, ena najbolj inovativnih in vplivnih umetnic današnjega časa, je za svoje oboževalce pripravila veliko presenečenje – album z naslovom Harlequin. Ta album prihaja poleg filma Joker: Folie à Deux, ki v kinematografe prihaja 2. oktobra. V tej sinergiji med glasbo in filmom je Gaga oboževalcem dala priložnost, da se poglobijo v čustva in zgodbe likov. To jim omogoča, da se izrazijo na način, ki ga besede včasih ne morejo. Harlequin predstavlja edinstveno umetniško popotovanje, ki bo zagotovo obogatilo filmsko izkušnjo.

Zadnje novice se nanašajo na razstavo, pa ne na katero koli razstavo, temveč na prihajajočo v muzeju Louvre v Parizu. Lady Gaga je na svojem Instagram profilu objavila kratek video, v katerem je očitno v vlogi Harley Quinn in nariše nasmeh na obraz Mone Lise v ikoničnem muzeju. Pred nekaj tedni so slavno glasbenico opazili med snemanjem skrivnostnega projekta v Parizu. Zdaj (skoraj) zagotovo vemo, kateri. Na koncu videa si lahko ogledate napoved za film Joker: Folie à Deux ter napoved prihajajoče razstave Figures of the Fool v muzeju Louvre.

Med Beneškim filmskim festivalom je Gaga razkrila naslove več pesmi, ki bodo vključene v projekt, vključno z zanimivimi naslovi, kot sta Still Not October in Don’t Tell Me What To Wear. Preostanek naslovov se je pojavil na njenem Instagram profilu.

Album Harlequin je končno tu. Spodaj predstavljamo svoje vtise.

Po novem albumu pričakujemo še enega

Poleg tega, da je predstavila Harlequin, je Gaga po poročanju nekaterih medijev razkrila tudi, da pripravlja svoj naslednji album, znan kot LG7. Prvi singel iz tega projekta naj bi izšel oktobra, po premieri filma in izidu Harlequina. Ta strategija daje oboževalcem edinstveno priložnost, da raziščejo njeno umetniško potovanje skozi različne projekte v kratkem času.

Medtem je Gaga nedavno izdala Die With a Smile v sodelovanju z Brunom Marsom, s čimer še naprej širi svoj glasbeni izraz in raziskuje nove umetniške smeri. Njene prejšnje izdaje, kot sta Chromatica in njeno sodelovanje s Tonyjem Bennettom pri albumu Love For Sale (Deluxe), pričajo o njeni očitni sposobnosti prilagajanja različnim glasbenim žanrom in stilom.

Harlekin kot idealen dodatek k nadaljevanju filma

Ko gre za film Joker: Folie à Deux, je Gaga poudarila, da ima glasba v filmu ključno vlogo pri izražanju čustev likov.

Harlequin predstavlja še en vznemirljiv korak v njenem bogatem glasbenem opusu. Omenjeni album krasi 13 skladb, med katerimi bodo mnoge kmalu postale uspešnice. Nekateri izmed naših najljubših so zagotovo The Joker, Good Morning, Smile in mnoge druge.

Novi album ni samo dopolnil diskografije slavne pevke, temveč ji je dal tudi številne uspešnice.

*Tekst je prevzet iz portala Journal.rs

Foto: Instagram (@ladygaga)

Naloži več
Zapri