Beyoncé v country različici: Prišel je novi album Cowboy Carter
Beyoncé v country različici: Prišel je novi album Cowboy Carter

Beyoncé v country različici: Prišel
je novi album Cowboy Carter

Konec meseca nas pelje v novo glasbeno obdobje ene največjih pevskih zvezd današnjega časa. Beyoncé je izdala nov album z naslovom Cowboy Carter. Projekt country glasbe je dolgo pričakovan Act II njenega albuma Renaissance iz leta 2022, ki je bil uradno izdan danes, 29. marca. To je njen osmi studijski album in drugi od treh načrtovanih delov napovedane glasbene trilogije.
Cowboy Carter
Beyonce

To je album “Beyoncé”

To je tudi njen najdaljši album, sestavljen iz 27 pesmi. Na njem boste našli tako 16 Carriages kot tudi Texas Hold ‘Em, ki je bil na vrhu lestvice Billboard Hot 100. Slednji je postal Beyoncéina številka ena, ko gre za country pesmi.

Kot poroča Billboard, je Beyoncé postala prva ženska na vrhu lestvic Hot Country in Hot R&B/Hip-Hop. Pridružila se je Morganu Wallenu, Justinu Bieberju, Billyju Rayu Cyrusu in Rayu Charlesu kot edinim izvajalcem, ki so dosegli št. 1 na obeh lestvicah.

In čeprav so ga mnogi poimenovali tako, Beyoncé sama trdi, da to ni country album. To je album “Beyoncé”, pravi.

Nepričakovano sodelovanje

Album Cowboy Carter vključuje tudi njeno napovedano priredbo ikonične pesmi Jolene in vključuje nastop same Dolly Parton v posnetku, ki je preprosto naslovljen Dolly P. Beyoncé in njena Jolene je pravzaprav Becky with good hair in je jasna aluzija na njeno pesem Sorry, predstavljene na albumu Lemonade.

Album vključuje tudi nastop legende countryja Willieja Nelsona, sodelovanje s Postom Malonom in hčerko Rumi Carter ter omembo slavne afroameriške country pevke Linde Martell pri pesmi Spaghettii. Največ zanimanja je poželo sodelovanje z Miley Cyrus pri pesmi II Most Wanted, kako zvenita skupaj odlični pevki, pa prisluhnite spodaj.

Cel album lahko poslušate tukaj.

Foto: Promo, Instagram (@beyonce), Blair Caldwell

Naloži več
Zapri