Ponovno na odru: Celine Dion bo nastopila ob otvoritvi olimpijskih iger
Ponovno na odru: Celine Dion bo nastopila ob otvoritvi olimpijskih iger

Ponovno na odru: Celine Dion bo nastopila
ob otvoritvi olimpijskih iger

Glasbena diva Celine Dion bo po dostopnih informacijah sodelovala v programu otvoritvene slovesnosti olimpijskih iger v Parizu. To bo njen prvi nastop, odkar je končala svojo svetovno turnejo in se umaknila iz javnosti, potem ko so ji diagnosticirali sindrom toge osebe. To je avtoimunska motnja, ki se pojavi, ko imunski sistem napade zdrava tkiva. Ta progresivna motnja lahko pomembno vpliva na kakovost življenja prizadete osebe in negativno vpliva na vsakodnevno delovanje telesa.

Pevka je o svojem boju s to boleznijo iskreno spregovorila v nedavno izdanem dokumentarcu I Am: Céline Dion.

olimpijske igre pariz 2024 otvoritev celine dion
Canadian singer Celine Dion attends the New York special screening of the documentary film "I Am: Celine Dion" at Alice Tully Hall in New York City on June 17, 2024.,Image: 882491623, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kdo bi še lahko nastopil na otvoritvi?

Podrobnosti nastopa hranijo v strogi skrivnosti, potrditev, da je pevka res v francoski prestolnici, pa so poskrbele fotografije, na katerih je bila ujeta pred hotelom Royal Monceau. V istem hotelu trenutno biva tudi Lady Gaga, mnogi menijo, da bo ameriška pevka nastopila tudi na otvoritveni slovesnosti poletnih iger. Med velikimi imeni, ki so se omenjala kot nastopajoči na uvodni prireditvi, je tudi Taylor Swift, a ta informacija ni bila potrjena.

Po drugi strani pa je znano, da bo Snoop Dogg igral aktivno vlogo. Reper tokrat ne bo nastopil, bo pa nosil olimpijski ogenj. Ni treba posebej poudarjati, da je ta informacija podžgala družbena omrežja. Glasbenik je svetovno javnost razveselil že z udeležbo na American Trials, torej kvalifikacijskem tekmovanju za olimpijske igre, na katerem je tudi sam pokazal svoje dirkaške sposobnosti.

olimpijske igre pariz 2024 otvoritev snoop dogg

Majhen opomnik

Otvoritvena slovesnost olimpijskih iger je na sporedu v petek, 26. julija, gledalci, poslušalci in spletni uporabniki jih bodo lahko spremljali na TV SLO 2, Valu 202 ter na spletnem portalu rtvslo.si. Športni program Televizije Slovenija bo z iger v Parizu predvajal več kot 200 ur premiernega programa, večinoma na TV SLO 2.

Foto: Profimedia

Naloži več
Zapri