Slim Shady se vrača! Eminem je končno izdal nov album!
Slim Shady se vrača! Eminem je končno izdal nov album!

Slim Shady se vrača! Eminem je
končno izdal nov album!

The Real Slim Shady is back! Potem ko je bilo v začetku leta potrjeno, da Eminem pripravlja svoj novi album, je aprila prispela informacija, da bo ta izšel poleti. Nestrpno smo čakali in danes je končno prišel dan – The Death of Slim Shady (Coup de Grace) je tukaj.

Glasbenik je novico o izidu albuma potrdil z objavo na družbenih omrežjih, v kateri prinaša skeč, ki prikazuje novinarja, ki razpravlja o smrti Eminemovega alter ega, Slima Shadyja. V omenjenem videu se v epizodni vlogi pojavi tudi njegov sodelavec in tesen prijatelj 50 Cent.

Spomnimo, ta izdaja je Eminemov 12. studijski album, po albumu Music to Be Murdered By iz leta 2020. Na albumu, ki se začne s skladbo Renaissance, je 19 skladb, med njimi pa je tudi Guilty Conscience 2, nadaljevanje istoimenske in včasih kontroverzne pesmi, ki jo je Eminem izdal leta 1999.

Če ste pogrešali njegovo virtuoznost, sposobnost pripovedovanja zgodbe skozi besedila in neizmerno energijo, ki jo vnese v vsako pesem, ga imate ponovno priložnost slišati po štiriletnem premoru. Album poslušajte tukaj.

Eminem

Eminem, Houdini

Album The Death of Slim Shady je prišel po uspešnem singlu Houdini, ki mu je sledil videospot, v katerem vidimo trk dveh Eminemov, tistega iz leta 2002 in tistega iz leta 2024. In pred njim je nastala nedavna uspešnica Tobey, pri kateri je sodeloval z Big Seanom in BabyTron.

Že samo ime albuma je marsikoga spodbudilo k vprašanju – ali je gre za Eminemov zadnji album?

Foto: Profimedia, Instagram (@eminem)

Naloži več
Zapri