Prihaja 1. festival Overlake 2024, kjer bodo nastopili vrhunski didžeji Umek, Valentino Kanzyani, Brlee in ostali
Prihaja 1. festival Overlake 2024, kjer bodo nastopili vrhunski didžeji Umek, Valentino Kanzyani, Brlee in ostali

Prihaja 1. festival Overlake 2024, kjer bodo nastopili vrhunski didžeji Umek, Valentino Kanzyani, Brlee in ostali

V Velenje prihaja v soboto, 20. julija 2024, pravi elektronski spektakel in nepozabna noč brez primere. Na prizorišču pod zvezdami, na Visti pri velenjskem jezeru v Velenju, bodo v okviru 1. festivala Overlake 2024 nastopili vrhunski didžeji. To so Umek, Valentino Kanzyani in Brlee. Poleg njih pa bodo na oder stopili tudi Mooh, Crocy in pa zmagovalka uradnega natečaja All About Music Anisa. Naj poudarimo, da bosta DJ Umek in DJ Kanzyani po skoraj 15 letih spet nastopila na istem odru, na istem dogodku!

DJ VALENTINO KANZYANI

Umek in Kanzyani po skoraj 15 letih na istem odru

Ob temu organizator napoveduje, da bo to dogodek kot ga že dolgo ni bilo. Obeta se nepozabna izkušnja z glasbenimi didžejevskimi virtuozi, ki že več kot tri desetletja navdušujejo množice. Tako se tudi Umek po 20 letih vrača v Velenje, da vas popelje na glasbeno potovanje, ki bo preseglo vsa pričakovanja. Oder si bo tako zopet po skoraj 15 letih delil z  še enim glasbenim virtuozom Valentinom Kanzyanijem. Organizator festivala Overlake 2024 obljublja vrhunsko produkcijo zvoka in svetlobnih efektov, ki bodo ustvarili edinstveno vzdušje na tem velikem spektaklu, ki bo na prizorišču pod zvezdami na Velikem odru Viste v Velenju.

DJ UMEK

Nepozabna glasbena pustolovščina

Overlake Festival 2024 tako obljublja dan užitka, kjer se bo elektronska glasbena kultura prepletala v harmonijo zvoka, obdana s čarobnostjo Velenjskega jezera. Bodite pripravljeni na nepozabno glasbeno pustolovščino, ki bo presegla vsa pričakovanja. Ambient in ponudba na tem prekrasnem prizorišču ob Velenjskem jezeru sta res posebna. Še posebno prekrasen razgled na sončni vzhod in zahod, ki ga boste deležni na PrePartyju in na After Fooru, ob melodični plesni glasbi in ekskluzivnih trenutkih.

Za vaše brbončice bo na voljo raznolika kulinarika in ponudba pijače za vse okuse. Glede na dejstvo, da je ob prizorišču tudi plaža ob jezeru, se boste v vročih poletnih dneh lahko kopali, plavali, sprostili in hladili v jezeru, blizu pa je tudi kamp, ki vam ob tej priložnosti ponuja poseben 20% popust.

DJ BRLEE

Predprodaja vstopnic že poteka na www.eventim.si in na vseh njihovih pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji!

Naloži več
Zapri