Petek zvečer zveni dobro: Na Ljubljanski grad prihaja nova sezona Jazz Cluba
Petek zvečer zveni dobro: Na Ljubljanski grad prihaja nova sezona Jazz Cluba

Petek zvečer zveni dobro: Na Ljubljanski grad
prihaja nova sezona Jazz Cluba

Najvišja turistična točka prestolnice ima poleg najlepšega razgleda na mesto tudi edinstven Jazz Club Ljubljanski grad. Koncertni večeri ob izbrani pijači in v sproščenem klubskem vzdušju bodo tudi v sezoni 2024 zagotovo pritegnili številne glasbene sladokusce različnih generacij, saj v klubu redno nastopajo priznani slovenski in tuji glasbeniki. Ljubitelji žive glasbe se bodo torej razveselili novice, da se na Ljubljanski grad vrača že osma sezona Jazz Cluba. Ta tudi tokrat obeta raznolike koncertne večere v sproščenem vzdušju edinstvene Skalne dvorane. Ob zvokih jazza, soula, funka, rocka, popa, bluesa, brazila, tanga … boste lahko uživali na nastopih priznanih slovenskih in tujih glasbenikov od 13. septembra dalje.

jazz club ljubljanski grad

Petek zvečer zveni dobro

Nova sezona se začenja  z eno najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni – z glasbenim kolektivom Manouche. Nadaljevali bodo vsak konec tedna, saj je petek zvečer kot nalašč za užitke ob zvokih jazza in bluesa. V septembru bodo oder razgreli še: kvartet Mascara, ki že vrsto let preigrava portugalski fado in argentinski tango, ter dramski igralec in slavni imitator Klemen Slakonja & Small Band v večeru, v katerem lahko pričakujete vse, od opere do rokenrola, pa tudi smeha ne bo manjkalo.

jazz club ljubljanski grad

Vstopnice

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 23.00, glasbeniki nastopijo ob 20.00. Na dan koncerta je vstopnice mogoče kupiti v Vstopnem paviljonu in na spodnji postaji vzpenjače do 20.45. Vstopnica za koncert vključuje tudi povratno vozovnico za vzpenjačo, ki na dan koncerta obratuje do 23.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek www.ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Informacije in celoten program najdete na www.ljubljanskigrad.si.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Naloži več
Zapri