Joker Out so napovedali prve koncerte: Imamo datume!
Joker Out so napovedali prve koncerte: Imamo datume!

Joker Out so napovedali prve
koncerte: Imamo datume!

Joker Out so oboževalce držav nekdanje Jugoslavije presenetili z napovedjo prvih treh jesenskih koncertnih datumov. Turneja, ki bo spremljala izid tretjega studijskega albuma, se bo začela v ljubljanski Cvetličarni, kjer bodo nastopili 22. novembra, 27. novembra bodo zavzeli Dom omladine v Beogradu, postanek pa se 3. decembra obeta tudi v zagrebški Tvornici kulture.

joker out koncerti turneja

Težko pričakovani tretji album

Napoved novega albuma, ki bo izšel 15. novembra, je prejšnji teden pospremila uradna izdaja skladbe Bluza. Slednja je samo v nekaj dneh na pretočnih platformah zabeležila več kot 200.000 predvajanj, kar je napoved izjemnega niza singlov, ki se je začel s pesmijo Šta bih ja, ko je peterica napovedala novo poglavje v karieri. Joker Out so doslej izdali dva zelo uspešna albuma, Umazane misli in Demoni, novembra pa se bo njihovi diskografiji pridružil še tretji dolgometražni izdelek.

joker out album release tour

»Za nami je izjemno vznemirljivo obdobje, v katerem smo veliko ustvarjali, igrali in peli – a večinoma v studiu, daleč od oboževalcev. Res je, nekaj pesmi smo že zaigrali na naši prvi veliki evropski turneji, nekaj smo jih tudi že izdali, a komaj čakamo, da vam predstavimo prav VSE, kar smo ustvarili! Ta turneja bo pokazala prav to – naš tretji album bomo v celoti zaigrali samo za vas!« je ob napovedi turneje in albuma izjavila skupina.

joker out album release tour

Kako do vstopnic?

Album Release Tour zaenkrat ponuja koncerte v Ljubljani, Beogradu in Zagrebu. Vstopnice bodo ekskluzivno v prodaji od ponedeljka, 7. oktobra, od 10. ure na Openstage profilu skupine. Oboževalci, ki so prisotni na platformi, bodo kot prvi imeli priložnost za nakup vstopnic. Če bodo vstopnice še na voljo, bodo istega dne ob 12. uri dostopne tudi v prosti prodaji na spletni strani Eventima.

joker out album release tour

Foto: PR, Vita Orehek, Instagram (@joker_out_official)

Naloži več
Zapri