Dogodki, ki vas popeljejo na intimna glasbeno-duhovna potovanja
Dogodki, ki vas popeljejo na intimna glasbeno-duhovna potovanja

Dogodki, ki vas popeljejo na intimna
glasbeno-duhovna potovanja

Tako v tujini kot pri nas je čedalje več zanimanja za dogodke, ki delujejo na nekoliko višji ravni in povezujejo glasbo, duhovnost in osebnostno rast v celovito izkušnjo. Muzika Organika presega tradicionalne dogodke in skrbi za edinstvena ter intimna glasbeno-duhovna potovanja. Oblikuje jih izjemna skupnost nadarjenih izvajalcev organske glasbe, ki je posvečena ustvarjanju prostorov, ki spodbujajo introspekcijo in prebujajo notranjo zavest v vsakem udeležencu.

V Muzika Organika dajejo prednost ustvarjanju polnovrednih in radostnih doživetij. Njihovi dogodki so namenjeni odpiranju src, umov in teles, spodbujanju povezav in udeležencev, da se vživijo v sedanji trenutek. Na dogodkih brez alkohola ponujajo vrsto zdravih, energijskih in srčnih pijač. Namesto opijanja je skodelica trajnostno pridelanega ceremonialnega kakava del mistične izkušnje dogodka.

Več kot clubbing

Radi imamo klube, vendar težko najdemo varen prostor z atmosfero, ki bi resnično ugajala. Muzika Organika so iz lastne vizije po takšnih dogodkih organske etno elektronske melodije nadarjenih umetnikov združili z različnimi aktivnostmi, kot so kakavova slovesnost, poslikava obraza ter vegansko/vegetarijanska hrana in sladkarije. S tem so oblikovali izkušnje, ki segajo dlje od tradicionalnega “žuranja”.

Za telo in dušo

Poudarek je na organski glasbi in delavnicah, ki ustvarjajo preboje. Butični dogodki Muzika Organika predstavljajo nadarjene umetnike in delavnice, ki negujejo telo in dušo. Ustvarjajo okolja za povezovanje in osebno rast ter poskrbijo, da obiskovalci odidejo revitalizirani in pripravljeni izžarevati svoj občutek jaza v svetu.

Mistična doživetja

Zaradi globokih vibracij se lahko potopite v očarljive melodije, harmonične ritme in transformativne energije. Muzika Organika ustvarjajo intimna srečanja, kjer se glasba, kakavova slovesnost in iskrene povezave združijo, da navdihujejo in obnavljajo. Izživite ustvarjalno energijo z umetniškimi delavnicami ali se poglobite v notranje raziskovanje z duhovnimi delavnicami. Pridružite se lahko poživljajočim pevskim krogom, delavnicam dihanja in globokim meditacijskim srečanjem.

Naslednji dogodki

3. in 4. avgust: Mažijev Grič, Gradiško jezero, Slovenija

Muzika Organika organizira Cacao Dance, butični dogodek, ki ponuja edinstveno in intimno izkušnjo povezanosti z zemljo, ob pomirjujočem jezeru. Nastopilo bo nekaj najbolj nadarjenih organskih umetnikov in praktikov, med njimi DJ Mose (GT), Alex Serra (SP), Mushina (PT), Bruna Bortolato (BRA), Franko Heke (NZ), OZemljen (SLO), Kristjan Jurkas (SLO) in Anya Aliveness Kundalini (SLO), ki bodo poskrbeli za nepozabno doživetje za vse čute.

 

31. avgust: Mažijev Grič, Gradiško jezero, Slovenija

Stopite v kraljestvo čarovnije in se pridružite na izjemnem dnevu, polnem očarljivih melodij nadarjenih umetnikov in praktikov AWARĖ (AR/SR), MAOK (SK), Kailash Kokopelli (GE), OZemljen (SLO), Lili Gavrilović (SLO), Kristjan Jurkas (SLO) in še več – mistična odisejada, ki presega meje zvoka.

Več o dogodkih Muzika Organika na muzikaorganika.com.

Foto: Instagram (@muzikaorganika)

Naloži več
Zapri