Moon Music: Slavna zasedba Coldplay je napovedala nov album – vemo kdaj bo izšel
Moon Music: Slavna zasedba Coldplay je napovedala nov album – vemo kdaj bo izšel

Moon Music: Slavna zasedba Coldplay je napovedala nov album – vemo kdaj bo izšel

Glasbene novice nas zadnje čase zelo razveseljujejo. Sabrina Carpenter je z uspešnicama Espresso in Please, Please, Please osvojila srca številnih ljubiteljev pop glasbe. Eminem je napovedal album The Death of Slim Shady, zdaj pa ima novosti še skupina Coldplay. Slavna zasedba je namreč sredi svetovne turneje oboževalce razveselila z novico o albumu. Skupina je napovedala, da kmalu prihaja njihov jubilejni, deseti studijski album. Album z naslovom Moon Music bo (prepričani smo) prinesel številne nove uspešnice – izvedeli pa smo tudi, kdaj bo izšel.

Moon Music – novi album

Deseti studijski album skupine Coldplay je bil dolgo pričakovan – in oboževalci so bili presenečeni, ko je skupina na koncertu v Budimpešti novi album napovedala z novim singlom  Feels Like I’m Falling in Love. Album skupine Coldplay, imenovan Moon Music, bo izšel 4. oktobra. To je tudi prvi album skupine po Music of the Spheres, ki je izšel leta 2021. Skupina pri novem projektu sodeluje s slavnim švedskim producentom Maxom Martinom, na albumu pa bo 11 singlov. Tudi plošče albuma bodo izdelane iz 100% recikliranih plastičnih steklenic, kar je zagotovo impresivna poteza slavne zasedbe.

Člani skupine – pevec Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman in Will Champion so napovedali, da bo album Moon Music na svetovnih trgih pristal 4. oktobra. Kot prvi teaser so Coldplay na koncertu v Budimpešti presenetili s petjem singla z novega albuma. Ta bo uradno izšel 21. junija. Svetovna turneja, na kateri so trenutno, bo trajala do sredine novembra, natančneje do 16. novembra, ko bodo imeli zadnji koncert v Aucklandu. Bend si po vsem sodeč ne oddahne – mi pa se veselimo novih uspešnic.

Foto: Instagram (@coldplay)

Naloži več
Zapri