Skoraj dvajset let od prvenca je Paris Hilton izdala novi album, tukaj je Infinite Icon
Skoraj dvajset let od prvenca je Paris Hilton izdala novi album, tukaj je Infinite Icon

Skoraj dvajset let od prvenca je Paris Hilton izdala novi album, tukaj je Infinite Icon

Osemnajst let po prvencu, imenovanem preprosto Paris, prihaja Infinite Icon! Drugi album Paris Hilton vsebuje 12 pesmi, njegova ekskluzivna producentka pa je nihče drug kot Sia. Zanimivo je, da ni edina znana pevka, ki je aktivno sodelovala s Paris pri tem albumu. Besedila pesmi na albumu je obdelala tudi Meghan Trainor, ki se bo predstavila v duetu Chasin.

Ko smo že pri duetih, na albumu Infinite Icon Paris prinaša vokalno sodelovanje s Sio pri pesmih Fame Won’t Love You in If the Earth Is Spinning ter z Megan Thee Stallion pri pesmi BBA. Album je napovedala pesem I’m Free, pri kateri je Paris sodelovala z mlado glasbenico Rino Sawayamo.

 

Želi rešiti pop glasbo

Čeprav je Paris od debitantskega albuma, ki ga je zagotovo zaznamovala pesem Stars Are Blind, izdala več singlov, med drugim Good Time (2013), High off My Love (2015) in I Blame You (2020), je to uradno nadaljevanje njene glasbene zgodbe.

Album vsebuje pesmi, ki se dotikajo tem, kot so njena diagnoza ADHD, negativne izkušnje v odnosih, praznina, ki jo prinaša slava, ter njeno zakonsko in družinsko življenje. Paris je v napovedi albuma izpostavila, da mora nekdo rešiti pop glasbo in da se je v njej našla sama, to pa je njeno novo poslanstvo.

Poslušajte Infinite Icon

“Resnično sem vložila svoje srce in dušo v ustvarjanje tega drugega albuma za moje neverjetne oboževalce”, je dejala ob izidu albuma Infinite Icon. Morda novega albuma Paris Hilton letos ne bo na lestvicah, bo pa to zagotovo še en uspešen pop projekt.

Spodaj predstavljamo album Infinitive Icon:

Foto: Instagram (@parishilton)

Naloži več
Zapri