Tina Marinšek se po devetih letih vrača na oder s predstavitvijo novega albuma Potovalka
Tina Marinšek se po devetih letih vrača na oder s predstavitvijo novega albuma Potovalka

Tina Marinšek se po devetih letih vrača na oder s predstavitvijo novega albuma Potovalka

Tina Marinšek bo v ljubljanskem Siti Teatru 6., 7. in 22. novembra poskrbela za tri neponovljive koncertne večere, v sklopu katerih bo predstavila albumski solistični prvenec Potovalka. Od njenega zadnjega koncerta je minilo kar 9 let, zato gre za še toliko bolj ekskluzivno doživetje!

tina marinšek - nov album potovalka - koncerti

Samostojni prvenec prihaja novembra

Devet let je minilo od Tininega zadnjega koncerta, je bila del priljubljene rock skupine Tabu. Od njenega glasbenega popotovanja in toplega, unikatnega vokala, ki osvoji še tako zahtevna ušesa. V Siti teatru bo zazvenel album Potovalka, samostojni dolgometražni prvenec, ki bo uradno izšel v začetku novembra. Kot pravi sama, je z najbližjimi sodelavci ustvarila zelo osebno ter iskreno zgodbo, »s kar nekaj bolečine, veliko ljubezni, napakami in kratkimi stiki.« Prihajajoči album bo sestavljalo 13 skladb, nanj pa so uvrščeni tudi štirje zadnji singli; Moja duša pes, Protistrup, Poveljnik in trenutno aktualna pesem Umazane posode.

Trije ekskluzivni koncerti

Tina Marinšek bo v treh večerih v ljubljanskem Siti teatru v celoti ekskluzivno odigrala album v zasedbi, ki je prvenec tudi posnela: Daniel Vezoja (kitara), Dejan Slak (bas), Marko Grubar (bobni), Romina Ponti (klaviature). Na koncertni repertoar pa bo uvrstila tudi dodatne skladbe, ki jih je napisala v angleščini, nemščini in bosanščini. »Hvala vsem vam, ki me spremljate in spodbujate ter čakate – evo, pripravljena semje pevka, ki se na odru počuti še kako domače, pripomnila ob objavi koncertnih datumov.

Vstopnice so v predprodaji na voljo v omejenem številu tukaj.

Foto: PR

Naloži več
Zapri