Cher bo izdala kar dva spomina – to je razlog, da za njeno zgodbo ena knjiga ni dovolj
Cher bo izdala kar dva spomina – to je razlog, da za njeno zgodbo ena knjiga ni dovolj

Cher bo izdala kar dva spomina – to je razlog, da za njeno zgodbo ena knjiga ni dovolj

Pevka Cher sodi v kategorijo najbolj ljubljenih osebnosti današnjega časa. Ne glede na to, ali imate raje rock, pop, soul ali r&b glasbo, ste gotovo slišali vsaj eno njeno pesem. V središču pozornosti javnosti se je znašla v začetku šestdesetih let prejšnjega stoletja. Poleg glasbenega predvajanja je bila Cher nekaj časa znana tudi kot pomembna televizijska osebnost. Glede na to, da jo je najprej proslavila glasba, Cher pogosto imenujejo boginja popa. Njena kariera je bila polna vzponov in padcev, enako velja za njeno zasebno življenje. Vendar se je priljubljena glasbenica odločila, da bo končno povedala svojo resnico, skozi spomine. Čeprav je že nekaj časa znano, da pripravlja knjigo, je Cher zdaj presenetila vse svoje oboževalce, saj bodo njeni spomini razdeljeni na dva dela.

Cher: Spomini, ki razkrivajo skrivnosti priljubljene pevke

Potem ko je na Instagramu objavila naslovnico knjige, je postalo jasno, da se bo imenovala Cher: The Memoir, Part One. Enako je storila tudi založba HarperCollins, ki je v opisu zapisala, da je zgodbo o življenju legendarne pevke mogoče povedati z vidika le ene osebe. Seveda je ta oseba Cher. Tako je po več kot 70 letih pripravljena razkriti najintimnejše podrobnosti svojega življenja. Vendar ji le ena knjiga ni dovolj, spomine, ki jih je napisala Cher, bodo razdelili na dva dela. Prav tako je objava na Instagramu končno razkrila datum, ko bo prvi del na voljo za branje – in to je 19. november.

Drugi del knjige z naslovom Cher: The Memoir, Part Two bo izšel leta 2025. Predvideva se, da bo Cher skozi spomine povedala vse o svojem življenju. Se pravi, da bo v središču njeno otroštvo, odraščanje, kariera, pa tudi ljubezenski odnosi. Glede na to, da je pevka že leta 2017 potrdila, da dela na knjigi, so njeni oboževalci nestrpno pričakovali novico o uradnem datumu objave spominov. Je pa navdušenje po novici, da bosta izšli dve knjigi – in ne le ena –, še toliko večje.

cher knjiga spomini

Foto: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia, Instagram (@cher)

Naloži več
Zapri