Drugačno popoldne: Ustvarjalne delavnice za produktivno preživljanje prostega časa
Drugačno popoldne: Ustvarjalne delavnice za produktivno preživljanje prostega časa

Drugačno popoldne: Ustvarjalne delavnice za produktivno preživljanje prostega časa

Če pogosto razmišljate, kako bi lahko popoldne preživeli nekoliko bolj aktivno in produktivno, se kaj novega naučili, morda ustvarjali in se ob tem še neizmerno zabavali, potem imamo za vas odličen predlog! Afternoon so ustvarjalne delavnice, prostor za druženje in za učenje. Na delavnicah je poskrbljeno, da se imate resnično fino, da se podružite in spoznate kakšno novo prijateljico ali kar dve, da se kaj novega naučite o določeni stroki in obrti ter da se malce razvajate ob tematskem aperitivu. Lepi izdelki, ki jih odnesete domov, so samo pika na i. Če in ko pridete na Afternoon, boste odšli 100 % bolj nasmejani, saj je cilj, da doživite drugačno popoldne.

Ustvarjalnost na vrhuncu

Afternoon vodita Lana in Jure, ki sva idejni vodji za drugačnim preživljanjem popoldnevov. Kar ju združuje je to, da imata oba oko za lepe stvari, sva v koraku s trendi in vesta kako si polepšati popoldne. Med delavnicami, ki so že potekale v Afternoon so oblikovanje mavčne slike, New Age Terrazzo, kjer so ustvarjali s terazzo tehniko, izdelava svedrastih sveč, oblikovanje japonskih ikeban in barvitih preprog, pripravljajo pa se tudi kulinarične delavnice.

Kreativne zabave

Večinoma se delavnice odvijajo v notranjih prostorih na Dolenjski cesti 83, pri ALU. Občasno Afternoon organizira tudi posebne dogodke v sodelovanju z drugimi izvajalci, ki potekajo na prostem, v objemu narave. Če iščete popolno aktivnost za naslednjo zabavo, poskrbijo tudi za to. Delavnice so namreč idealne za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, baby showerji in dekliščine. Doživite nepozabno ustvarjalno izkušnjo, ki jo delite s svojimi najdražjimi. Delavnice in izdelki so lahko prilagojeni vašim željam, zato lahko resnično ustvarite nepozaben dogodek.

Iskren timski duh

Počutje znotraj podjetja je ena ključnih, a večkrat pozabljenih parametrov za dolgoročni uspeh podjetja. Afternoon zato organizira tudi teambuldinge za podjetja in zaposlene. Delovno popoldne tako spremenijo v izjemno pustolovščino povezovanja in učenja. Izbirate lahko med štirimi delavnicami: New Age Terrazzo, Svedraste sveče, Mozaik iz krožnikov in japonske ikebane. Najbolj kreativne delavnice v Sloveniji so čas za ustvarjanje z rokami, ob tematskem aperitivu in prigrizkih. Cilj mentorjev na delavnicah je, da zaposlene povežejo in ustvarijo iskren timski duh.

Več o delavnicah Afternoon najdete na www.afternoon.si.

Foto: Instagram (@afternoon_delavnice)

Naloži več
Zapri