Poletne majice “Lito, leto, ljeto” so postale letošnji ultimativni hit
Poletne majice “Lito, leto, ljeto” so postale letošnji ultimativni hit

Poletne majice “Lito, leto, ljeto” so postale letošnji ultimativni hit

Poletni outfiti so bolj sproščeni in ležerni, pogosto iz naravnih materialov in bolj nonšalantnih krojev, da lahko brezskrbno uživamo v visokih temperaturah. A ne glede na to, da se premikamo v takšen film, nekaterih statement kosov ne moremo izpustiti iz svoje garderobe. Majica s kratkimi rokavi je pogosto odlična poletna ideja, saj jo zlahka spremenimo v kateri koli stil in za vsako priložnost. To poletje zagotovo nosimo tisto iz trgovine YugoDream v sodelovanju z @dzedaj89.

YugoDream

YugoDream je ekipa kreativcev, ki jih druži ljubezen do estetike bivše skupne države SFR Jugoslavije, navdih pa najdejo v bogati zgodovini glasbe, športa, filma in propagandnih plakatov od leta 1945 do 1991. “Želimo, da naši izdelki dvignejo raven samoizražanja in dajo priložnost, da smo drugačni v času, v katerem živimo.” – pravi ekipa, ki stoji za to znamko. In to jim zagotovo uspeva, saj nas njihovi izdelki vedno znova razveseljujejo. Tako je tudi z novo posebno izdajo majic “Lito, leto, leto”.

Majice “Lito, leto, ljeto”

Vsi nostalgiki, ki jim je všeč predvsem yugo pridih, bi lahko v teh majicah prepoznali odlično priložnost za poletne outfite. Ta retro pridih s preprosto pisavo in živahnimi barvami vsekakor pritegne pozornost. Na voljo so v več barvah in različnih dizajnih, vendar vsi izžarevajo tisto minimalno, a osupljivo estetiko. Poleg teh majic lahko na njihovi strani najdete zares različne artikle z motivi iz tega obdobja, od filmskih plakatov preko oblačil do dizajnov na različnih artiklih.

Foto: Instagram

Naloži več
Zapri