Marinski Heartmades – predstavljamo vam čudovite dodatke za dom
Marinski Heartmades – predstavljamo vam čudovite dodatke za dom

Marinski Heartmades – predstavljamo
vam čudovite dodatke za dom

V skodelice za espresso Marinski Heartmades, kot tudi v vse ostale izdelke, ki jih izdeluje Marina Marinski, smo se zaljubili že zdavnaj. Keramične skodelice enostavne oblike, brez ročaja, poslikane z akvarelnim učinkom in okrašene z zlato črto, so nas osvojile na prvi pogled in nismo bile edine, saj so takoj postale pravi hit.

Za blagovno znamko Marinski Heartmades stoji oblikovalka Marina Marinski iz Reke, znamko pa zaznamujejo neustavljivi in ​​igrivi keramični predmeti, ki jih navdihujejo lepi spomini iz otroštva in narava. Pastelne barve, vrhunska izdelava iz porcelana in edinstven dizajn so glavne značilnosti te hrvaške znamke.

Marinski Heartmades (1)

Nova kolekcija, v katero smo se takoj zaljubili

Iz Marinine delavnice so prišle nove skodelice minimalističnega dizajna in pastelnih barv. Poleg skodelic so tu še vaze in krožniki – vse kar potrebujete za uživanje v poletnih večerih na terasi ali ob prvi jutranji kavi s pogledom na morje.

V svetu keramike me ljubezen do raziskovanja novih materialov, idej in tehnik nenehno žene naprej,” nam je povedala Marina in dodala, da jo delo z glino nenehno navdihuje in ohranja njeno radovednost.

Marinski Heartmades (7)
Marinski Heartmades (11)
Marinski Heartmades (12)

Skodelice, krožniki, vaze? Vse je mogoče!

V preteklih mesecih se je posvetila eksperimentiranju in razvoju novih idej, materialov in tehnik izdelave, kar je rezultiralo v teh unikatnih, visokokakovostnih izdelkih. Vsak nov kos je rezultat globokega razmišljanja in eksperimentiranja, vsak izdelek Marinski Heartmades pa nosi zgodbo o kreativnosti, vztrajnosti in predanosti.

Novi izdelki so skodelice, pladnji, krožniki za rože in vaze. S kombinacijo novih materialov in tehnik izdelave je ustvarila keramične kose, ki niso le funkcionalni, temveč tudi estetsko prijetni.

Marinski Heartmades (13)

Stay Tuned…

Predstavljamo vam kratek pregled izdelkov iz prihajajoče ponudbe Marinski Heartmades, najdeto jo na www.marinski.me.

Marinski Heartmades (8)
Marinski Heartmades (2)
Marinski Heartmades (3)
Marinski Heartmades
Marinski Heartmades (4)
Marinski Heartmades (9)
Marinski Heartmades (10)
Marinski Heartmades (5)
Marinski Heartmades (14)
Marinski Heartmades (15)
Marinski Heartmades (16)
Naloži več
Zapri