Spoznajte Miskabags: Brutalno iskrene in sarkastične torbe za večkratno uporabo
Spoznajte Miskabags: Brutalno iskrene in sarkastične torbe za večkratno uporabo

Spoznajte Miskabags: Brutalno iskrene in sarkastične torbe za večkratno uporabo

Se zalotite, da se večkrat ugriznete v jezik in namesto da bi povedali, kar vam gre, raje izustite kaj v stilu: seveda, vse je v redu! Mogoče pa le potrebujete malo inspiracije in motivacije, da bi izrazili svoj sarkazem in bili brutalno iskreni ne glede na to, kdo vam stoji nasproti. Za to obstajajo številne delavnice in tečaji … Lahko pa se enostavno oborožite z izdelki znamke Miskabags, ki bo to storila za vas! Gre namreč za trajnostno znamko lifestyle izdelkov (kot so nakupovalne torbe, majice, nalepke in skodelice), ki brez dlake na jeziku sporočajo trenutno stanje duha…

miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag

O znamki Miskabags

Miskabags je trajnostna znamka ročno porisanih sarkastičnih torbic. Ideja se je rodila v študentskem domu v Ljubljani leta 2015 in od takrat naprej je rastla in se razvijala v znamko, kot jo poznamo danes. Torbice so namenjene večkratni uporabi s ciljem, da je uporaba single-use plastičnih vrečk zmanjšana. Porisane so s trajnostnimi barvami za tekstil, tako da so torbice pralne in motivi zdržijo na tekstilu dlje. Pred kratkim so prišle v ponudbo tudi torbice z digitalnim potiskom, ki so cenovno prijaznejše.

“Leta 2021 sem imela izjemno priložnost prikazati in prodajati svoje torbice v pop-up trgovinici na glavni železniški postaji v Amsterdamu. To je bil res vrhunec moje poslovne poti z Miskabags. Poleg tega sem prodala in poslala vsaj eno torbico v vsako evropsko državo, v vse ameriške zvezne države ter v nekaj azijskih in južnoameriških držav.”

-Miša Sajovic

miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag

Kdo stoji za znamko Miskabags

Miša Sajovic je z Miskabags začela potem, ko so njene ročno poslikane torbice s sarkastičnimi sporočili postale velika uspešnica med njenimi prijatelji, zato se je odločila, da jih pokaže preostalemu svetu. Začela je z ročno poslikanimi torbicami, kmalu zatem pa je predstavila tudi druge izdelke, kot so bombažni mošnjički, kuhinjske krpe, prevleke za blazine in ekotorbe.

​Vedno je bila zelo ustvarjalna in šele pred kratkim je našla svojo strast do grafičnega oblikovanja, ki ga vidi kot odlično veščino za upravljanje računov v družabnih medijih in ustvarjanje bolj kreativnih oblik za svoje izdelke. Kadarkoli jo služba ali izobraževanje odpelje v tujino, znamka potuje z njo. Tako je torbice imela priložnost ustvarjati in pošiljati že iz Madrida, Severne Irske, Slovenije in Nizozemske, kjer trenutno živi in dela že pet let.

“Ko sem opazovala rast svojega podjetja in oblikovanje prijetne skupnosti okoli njega, sem ugotovila, da delam nekaj prav, in komaj čakam, da pokažem svoje naslednje načrte in izdelke.​”

-Miša Sajovic

miša sajovic miskabags

O izdelkih Miskabags

Vsi Miskabags izdelki so skrbno ročno poslikani na visokokakovosten organski in pravičnotrgovinski bombaž s trajnimi barvami, ki so pralne. Vsaka kreacija je popolnoma unikatna in edinstvena. Trajnost jemljejo zelo resno. Prvič, izdelki so okolju prijazni in izdelani iz bombaža, zato jih je mogoče večkrat uporabiti, zaradi česar so odlična alternativa plastiki za enkratno uporabo. Drugič, embalaža je popolnoma brez plastike in tako našemu čudovitemu planetu ne predstavlja odpadkov. V spletni trgovini najdete nakupovalne vrečke, mošnjičke, nalepke, puloverje, majice, skodelice in kuhinjske krpe.

“Če je tudi vaš mehanizem za obvladovanje sarkazem, potem se odlično ujemamo! Globoko v sebi sem sarkastična oseba, a to plat pokažem samo ljudem, ki jim najbolj zaupam. Ta del svoje osebnosti sem želela deliti s svetom, saj ni nič boljšega kot vsak dan prestrašiti boomerja.”

-Miša Sajovic

miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag
miskabags torbe tote bag

Podrobnosti o znamki Miskabags

Spletna stran in trgovina: miskabags.com

Email: madebymiska@gmail.com

Instagram: @miskabags

Facebook: @miskabags

TikTok: @miskabags

 

Foto: Instagram (@miskabags)

Naloži več
Zapri