Preproga v obliki monstere bo všeč vsem, ne samo ljubiteljem rastlin
Preproga v obliki monstere bo všeč vsem, ne samo ljubiteljem rastlin

Preproga v obliki monstere bo všeč vsem,
ne samo ljubiteljem rastlin

Monstera je že leta najbolj priljubljena sobna rastlina. Oboževanje te rastline iz džungle je šlo tako daleč, da imajo oboževalci primerke v obliki njenih zanimivih listov dobesedno v vsakem artiklu. Tako so preproge v obliki monstere v zadnjem času pridobile posebno popularnost. Lm.rugs je blagovna znamka, ki osvaja s fantastičnim dizajnom, poleg motiva monstere pa najdemo še številne druge rastline in oblike. Super je tudi, da imajo brezplačno pošiljanje kamor koli po svetu.

Monstera preproga

Preproge so več kot le talna obloga – so ključni elementi notranje opreme, ki lahko preoblikujejo prostor in dodajo udobje, toplino in stil. Izbira prave preproge in njena pravilna namestitev lahko pomembno vplivata na videz in vzdušje v prostoru. Zdaj pa si predstavljajte te preproge v različnih barvah in kako prevladujejo v prostoru – mi si lahko. Prva nam je padla v oči Monstera, našli pa smo tudi druge zanimive oblike in priznati moramo, da bi se, če bi jih naročali, težko odločili le za eno.

Lm.rugs

Lm.rugs je blagovna znamka, ki je svojo vizijo umetniškega dela sijajno spremenila v resničnost. Njihove preproge so res čarobne in težko si predstavljamo, da ljubitelj rastlin ne bi našel nekaj zase. Super je, da preproge izdelujejo tudi po naročilu in vam tako lahko svoje ideje uresničijo.

Kombinirajte preproge v notranjosti

Kombinacija več preprog različnih velikosti, oblik in tekstur lahko prostoru doda večplastnost in zanimivost. Manjšo preprogo lahko na primer položite čez večjo preprogo ali pa več manjših preprog zložite drugo poleg druge. Pazite le na barve, ostalo se že uredi samo po sebi. Tisti bolj drzni jih lahko obesite na steno in jih uporabite kot sliko/umetnino – tako imenovani gobelin.

Naloži več
Zapri