Čas za pašto: Raviole iz keramike dodajamo na naš seznam dodatkov za dom
Čas za pašto: Raviole iz keramike dodajamo na naš seznam dodatkov za dom

Čas za pašto: Raviole iz keramike dodajamo
na naš seznam dodatkov za dom

Unikatni in edinstveni detajli, ki jih vnašamo v vsak kotiček našega doma, lahko popolnoma spremenijo njegov videz. Čeprav so majhnih dimenzij, prav ti detajli prinašajo avtentičnost in hkrati zapolnjujejo prazne police ali prostore. Z združevanjem praktičnosti in zanimivega dizajna, ročno izdelani predmeti pripovedujejo zgodbo o ljubezni do umetnosti in kreativnosti, ki stoji za njimi. Iz različnih materialov in s funkcionalnimi nameni, lahko hitro postanejo najopaznejši in najljubši detajli v vašem domu. To smo že izkusili pri blagovnih znamkah Alice Funge Ceramics in Dual ceramics. V zadnjem času pa so našo pozornost pritegnili ročno izdelani ravioli iz keramike blagovne znamke Boobooclay, ki smo jih hitro dodali na seznam želja.

Boobooclay: Ročno izdelana čudesa

Za blagovno znamko Boobooclay stoji Sarah Louise Jour – mlada umetnica, ki pri izdelavi keramičnih izdelkov pozorno sledi vsakemu detajlu. V njeni spletni trgovini lahko najdete različne skodelice, kozarce, sklede in krožnike. Čeprav se osredotoča na oblikovanje in izdelavo posode, je njena znamka v zadnjem času pritegnila pozornost zaradi ročno izdelanih keramičnih raviolov.

Izdelek, imenovan dublé, je keramični raviol blagovne znamke Boobooclay, ki je na prvi pogled morda nejasen v svoji osnovni vlogi, dejansko pa služi kot krožnik za shranjevanje žlice in drugega pribora za jedilni pribor. Torej je ta predmet lahko koristen tako med kuhanjem kot pri uživanju različnih vrst hrane. Ponavadi je večjih dimenzij od običajne žlice.

Dizajn vsakega keramičnega izdelka umetnice Sarah Louise Jour je usklajen z aktualno letno sezono, zato so njeni ročno izdelani izdelki sezonski. Kljub temu pa lahko skoraj vsakdo najde vzorec ali motive, ki mu bodo všeč, v njeni spletni trgovini, kar je posledica dejstva, da so njeni predmeti predvsem minimalistični in elegantni.

Ravioli na krožniku in ob krožniku

O priljubljenosti tega izdelka, ki ga še vedno ni mogoče najti na vsakem koraku, dovolj pove dejstvo, da so vsi seti trenutno razprodani v Boobooclay spletni trgovini. Kljub temu umetnica, ki jih ustvarja, načrtuje, da bo v naslednjih nekaj mesecih dopolnila ponudbo. Zato smo jih dodali na seznam želja in se v prihodnjih tednih odločili za najljubši dizajn. Cena enega držala za žlico iz keramike se giblje med 12 in 16 ameriškimi dolarji.

*Članek je prevzet iz portala Journal.rs.

Foto: Instagram (@booboo.clay)

Naloži več
Zapri