Ana Roš v središču Ljubljane odprla restavracijo JAZ z ‘young-dining’ konceptom.
Ana Roš v središču Ljubljane odprla restavracijo JAZ z ‘young-dining’ konceptom.

Ana Roš v središču Ljubljane odprla restavracijo JAZ z ‘young-dining’ konceptom.

‘JAZ by Ana Roš’ noče biti in ni niti fine dining restavracija niti bistro, to sem še vedno jaz,« pravi Ana Roš, ena najboljših kuharskih chefov na svetu, o svojem novem podvigu. Poleg tega, da je restavracijo Hiša Franko v dolini Soče s svojimi kulinaričnimi kreacijami povzdignila v neslutene višave, zaradi česar so pred tedni prejeli že tretjo Michelinovo zvezdico, je v sklopu ljubljanskega hotela As odprla novo restavracijo z imenom JAZ.

JAZ by Ana Roš

Ana v arabščini pomeni ‘jaz’, v angleščini jaz simbolizira dišeče rože, prinašalko zakladov in močno osebnost, v arabščini pa pooseblja neomajnega borca, ki želi in mora uresničevati svoje sanje ter je zvest svojim vrednotam, opiše Ana ime restavracije.

Njena neomejena kreativnost, svežina idej, predanost, izkušnje in vztrajnost, vse skupaj pomešano s ščepcem humorja in sproščenosti, je del restavracije v Knafljevem prehodu, ki jo vodi Leonardo Fonseca Celis, nekdanji chef Hiše Franko. Skupaj ustvarjata young-dining, svež in mladosten jedilnik.

Kot piše na družbenih omrežjih, JAZ vabi v zelenilo Knafljevega prehoda na zajtrk, malico, kosilo in večerjo, na kavo, kozarec vrhunskega vina, popolno brezalkoholno pijačo ali koktajl za pogovor, srečanje, zabavo … Nova restavracija Ane Roš poskrbi tudi za hotelski zajtrk.

Toliko dobrih razlogov  za obisk prestolnice!

Foto: Instagram (@jazbyanaros)

Naloži več
Zapri