Praznujte silvestrovo s kulinarično odličnostjo: Ekskluzivni meniji v TaBaru, Hiši Linhart in Hotelu Cubo
Zakaj ne bi ob koncu leta 2024 pozdravili v stilu z nepozabno gastronomsko izkušnjo? Tri vrhunske restavracije v Sloveniji – TaBar v Ljubljani, Hiša Linhart v Radovljici in Hotel Cubo v Ljubljani – ponujajo ekskluzivne silvestrske menije, ki obljubljajo, da bodo navdušili vaše čute. Od inovativnih krožnikov do degustacije z devetimi hodi, te ustanove so pripravile izvrstne menije, da bodo vaša praznovanja izjemna.
TaBar: Sodoben preobrat kulinarične tradicije
Lokacija: Center Rog, Trubarjeva cesta 72, Ljubljana
TaBar, znan po svojih inovativnih majhnih krožnikih in sproščenem ambientu, to silvestrovo pripravlja posebno gastronomsko doživetje. Meni je predstavitev lokalnih sestavin in drznih okusov, pri čemer je vsaka jed premišljeno povezana z vrhunskimi vini ali obrtnimi pijačami.
Poudarki menija:
Predjed: Alpenkaviar, zelena in tawrtuf, Jakobove pokrovače
Glavnina: govedina in champagne
Sladica: čokolada in vanilija
Cena: 130 € na osebo.
Rezervacije so zelo priporočljive, saj se to intimno prizorišče hitro napolni. Za več informacij obiščite tabar.si.
Hiša Linhart: Devethodna pojedina v Radovljici
Lokacija: Linhartov trg 17, Radovljica
Hiša Linhart, ki se nahaja v očarljivem mestu Radovljica, slovi po svoji domiselni kuhinji, ki se poklanja slovenski kulinarični tradiciji. To novoletno noč restavracija ponuja natančno oblikovan degustacijski meni z devetimi hodi, ki obljublja izjemno kulinarično izkušnjo.
Poudarki menija:
Predjed: file Zupanove jezerske postrvi, kolerabe v zosu, solata kumar, inčuni, čebula
Vmesna: žlikrof, polnjen z Beravsovim mladim sirom in s hruško
Glavnina: jelenov hrbet (kočevski jelen), rabarbara, tepka, melancani in ohrovt
Sladica: vanilijev puding z malino in meto
Kdaj: zadnji servis je ob 20h.
Cena: 139 € na osebo (možnost kombiniranja vina za doplačilo 63 €).
Zagotovite si svoje mesto za to kulinarično popotovanje zgodaj na hisalinhart.si.
Hotel Cubo: Brezčasna eleganca v Ljubljani
Lokacija: Slovenska cesta 15, Ljubljana
Za tiste, ki iščejo razkošno kulinarično izkušnjo v središču Ljubljane, je Hotel Cubo pravi kraj. Silvestrski meni je mešanica prefinjenih okusov in umetelne predstavitve v elegantni jedilnici.
Poudarki menija:
Predjed: Ostriga s šampanjsko peno in kaviarjem
Glavna jed: Počasi kuhana jagnječja pleča z rožmarinovim sokom in korenasto zelenjavo
Sladica: Vanilijeva panakota s pasijonkovo glazuro
*Na voljo je tudi tudi vegetarijanska in veganska opcijo menija.
Kdaj: Večerja se začne 31. decembra 2024 ob 20.00.
Za več informacij in rezervacije obiščite hotelcubo.com.
Naj bo vaš silvestrski večer nepozaben
Ne glede na to, ali vas pritegnejo domiselni krožniki v TaBaru, dodelan degustacijski meni v Hiši Linhart ali prefinjena eleganca Hotela Cubo, te novoletne ponudbe obljubljajo nepozabno kulinarično doživetje. Čim prej rezervirate svojo mizo in si zagotovite svoje mesto na enem od teh izjemnih praznovanj.
Foto: Unsplash