Praznujte silvestrovo s kulinarično odličnostjo: Ekskluzivni meniji v TaBaru, Hiši Linhart in Hotelu Cubo
Praznujte silvestrovo s kulinarično odličnostjo: Ekskluzivni meniji v TaBaru, Hiši Linhart in Hotelu Cubo

Praznujte silvestrovo s kulinarično odličnostjo: Ekskluzivni meniji v TaBaru, Hiši Linhart in Hotelu Cubo

Zakaj ne bi ob koncu leta 2024 pozdravili v stilu z nepozabno gastronomsko izkušnjo? Tri vrhunske restavracije v Sloveniji – TaBar v Ljubljani, Hiša Linhart v Radovljici in Hotel Cubo v Ljubljani – ponujajo ekskluzivne silvestrske menije, ki obljubljajo, da bodo navdušili vaše čute. Od inovativnih krožnikov do degustacije z devetimi hodi, te ustanove so pripravile izvrstne menije, da bodo vaša praznovanja izjemna.

silvesterski meni

TaBar: Sodoben preobrat kulinarične tradicije

Lokacija: Center Rog, Trubarjeva cesta 72, Ljubljana

TaBar, znan po svojih inovativnih majhnih krožnikih in sproščenem ambientu, to silvestrovo pripravlja posebno gastronomsko doživetje. Meni je predstavitev lokalnih sestavin in drznih okusov, pri čemer je vsaka jed premišljeno povezana z vrhunskimi vini ali obrtnimi pijačami.

Poudarki menija:

Predjed: Alpenkaviar, zelena in tawrtuf, Jakobove pokrovače

Glavnina: govedina in champagne

Sladica: čokolada in vanilija

Cena: 130 € na osebo.

Rezervacije so zelo priporočljive, saj se to intimno prizorišče hitro napolni. Za več informacij obiščite tabar.si.

Hiša Linhart: Devethodna pojedina v Radovljici

Lokacija: Linhartov trg 17, Radovljica

Hiša Linhart, ki se nahaja v očarljivem mestu Radovljica, slovi po svoji domiselni kuhinji, ki se poklanja slovenski kulinarični tradiciji. To novoletno noč restavracija ponuja natančno oblikovan degustacijski meni z devetimi hodi, ki obljublja izjemno kulinarično izkušnjo.

Poudarki menija:

Predjed: file Zupanove jezerske postrvi, kolerabe v zosu, solata kumar, inčuni, čebula

Vmesna: žlikrof, polnjen z Beravsovim mladim sirom in s hruško

Glavnina: jelenov hrbet (kočevski jelen), rabarbara, tepka, melancani in ohrovt

Sladica: vanilijev puding z malino in meto

Kdaj: zadnji servis je ob 20h.
Cena: 139 € na osebo (možnost kombiniranja vina za doplačilo 63 €).

Zagotovite si svoje mesto za to kulinarično popotovanje zgodaj na hisalinhart.si.

Hotel Cubo: Brezčasna eleganca v Ljubljani

Lokacija: Slovenska cesta 15, Ljubljana

Za tiste, ki iščejo razkošno kulinarično izkušnjo v središču Ljubljane, je Hotel Cubo pravi kraj. Silvestrski meni je mešanica prefinjenih okusov in umetelne predstavitve v elegantni jedilnici.

Poudarki menija:

Predjed: Ostriga s šampanjsko peno in kaviarjem

Glavna jed: Počasi kuhana jagnječja pleča z rožmarinovim sokom in korenasto zelenjavo

Sladica: Vanilijeva panakota s pasijonkovo ​​glazuro

*Na voljo je tudi tudi vegetarijanska in veganska opcijo menija.

Kdaj: Večerja se začne 31. decembra 2024 ob 20.00.

Za več informacij in rezervacije obiščite hotelcubo.com.

Hotel-Cubo-restavracija
Hotel-Cubo-restavracija

Naj bo vaš silvestrski večer nepozaben

Ne glede na to, ali vas pritegnejo domiselni krožniki v TaBaru, dodelan degustacijski meni v Hiši Linhart ali prefinjena eleganca Hotela Cubo, te novoletne ponudbe obljubljajo nepozabno kulinarično doživetje. Čim prej rezervirate svojo mizo in si zagotovite svoje mesto na enem od teh izjemnih praznovanj.

Foto: Unsplash

Naloži več
Zapri