Sambae: superge, ki jim napovedujejo, da bodo model Samba vrgle s prestola popularnosti
Sambae: superge, ki jim napovedujejo, da bodo model Samba vrgle s prestola popularnosti

Sambae: superge, ki jim napovedujejo, da bodo model Samba vrgle s prestola popularnosti

Samba, nekateri jih obožujejo, nekateri jih ne prenesejo, tretjim jih preprosto še ni uspelo dobiti. Te adidasove superge so leta 2023 povzročile tako evforijo, da ni bilo skoraj nikjer mogoče najti primerka. Poleg tega so bili razglašeni za čevlje leta. Seveda se najdejo tisti, ki bodo rekli, da izgledajo, kot da smo jih vzeli iz očkove omare, še vedno pa je veliko več tistih, ki razumejo, da gre za superge, ki jih zlahka kombiniramo z vsem. Prilegajo se športnemu videzu, retro estetiki in celo satenastemu krilu ali obleki. Je pa dejstvo, da niso preveč udobne. Ampak ne skrbite, tu so Sambae.

Gre za povišano različico modela superg Samba, torej prihajajo s platformo. Prav zato številni modni poznavalci na družbenih omrežjih napovedujejo, da bo ta model veliko bolj udoben. Enako je z modelom Gazelle, katerih model Bold s platformo je izjemno mehek in enostaven za nošenje ves dan.

 

Kako se model Sambae razlikuju od modela Samba?

Da bi Sambae dokončno lahko zrinile model Samba s prestola, priča tudi dejstvo, da je del asortimana že razprodan na Adidasovi spletni strani. Je uniseks model, tako kot originalne superge Samba. Poleg tega, da bo model Sambae verjetno mehkejši, bodo končno prišli na svoj račun tudi vsi, ki nismo visoki. Marsikatera izmed nas se je namreč pritoževala, da modela superg Samba noče kupiti, ker jim nikakor ne pristajajo, glede na to, da po višini niso visoke in nimajo dolgih nog kot supermodeli.

Poleg platforme se Sambae od Sambe razlikuje še po drugih podrobnostih. Sambae imajo namreč ob strani našite tri znamenite črte, ki jim dajejo bolj prefinjen in razkošen videz. Preostali del superge je iz mehkega usnja, podplat pa je še vedno iz prepoznavne gume. Na voljo so v več barvah – beli z rdečimi črtami in roza z rjavimi črtami. Oba modela sta že razprodana. Na voljo so tudi zelene in valentinova bež edicija z roza detajli.

Seveda so na voljo tudi klasične barvne kombinacije, v katerih prihajajo tudi originalne superge Samba.

Naloži več
Zapri