Chloé kot navdih za novo kolekcijo H&M: Ljubiteljice boho estetike bodo navdušene
Chloé kot navdih za novo kolekcijo H&M: Ljubiteljice boho estetike bodo navdušene

Chloé kot navdih za novo kolekcijo H&M: Ljubiteljice boho estetike bodo navdušene

Čeprav so že začeli napovedovati jesenske trende, to ne pomeni, da nehamo spremljati, kaj prihaja na police trgovin in v katere kose bi bilo smiselno investirati. Tako nam je ena mini kolekcija res padla v oči. Modni velikan H&M je lansiral par statement kosov, ki jih je navdihnila boho estetika, mi pa smo za vas izbrali svoje favorite. Nekateri kosi so idealni tudi za prehodno obdobje.

Opazite podobnost z modnimi kosi Chloé?

Videti je, da je Chloéjeva kolekcija jesen/zima 2024 pustila pečat tudi pri uličnih znamkah. Kar je bilo pričakovano, koliko so kolekcijo hvalili, boho estetika pa nikoli ne gre iz mode. Modne kose H&M boste lahko kombinirale za dnevne in nočne različice, nekatere obleke pa z motorističnimi škornji, kar predstavlja veliki modni trend.

Raglan rokavi kot osrednji modni kos kolekcije

Estetika boho je zelo zaželjena, saj omogoča zračnost in udobje ter je enostavna za stiliziranje. Ko gre za takšno estetiko, zahteva modno igro. Se pravi, z njo ne boste zgrešili, če ste ljubiteljica nakita in ostalih modnih dodatkov (najboljši primer tega so zvezdniki na poletnih festivalih, beri: Coachella). Še enkrat, kosi vam bodo izgledali dobro, tudi če ste ljubiteljica minimalistične estetike. Boho kolekcije so za ljubiteljice sproščenega stila in naravnih materialov, kot sta lan in bombaž. Prav takšni so kosi iz nove kolekcije H&M, ki jih lahko kupite že zdaj, z drugačnimi stajlingi pa jih lahko nosite še dolgo v jesen.

Odlična izbira barv za tiste, ki radi stavijo na klasiko

Rdečkasto rjava in svetlo modra sta glavni akterji kolekcije. H&M je h klasiki »vstavil« tudi belo barvo. Zemeljski odtenki so na splošno obvezni del vsake garderobe in odlična osnova za stajling. Romantični, nonšalantni in sproščeni – kosi, ki jih ne bi bilo slabo imeti v svoji modni garderobi.

Vse najdete na povezavi in ​​kot smo domnevali, se prodajajo z bliskovito hitrostjo.

Foto: H&M

Naloži več
Zapri