Spoznajte Fashion Elite: Slovensko šiviljsko podjetje, ki izdeluje modna oblačila po meri
Spoznajte Fashion Elite: Slovensko šiviljsko podjetje, ki izdeluje modna oblačila po meri

Spoznajte Fashion Elite: Slovensko šiviljsko podjetje, ki izdeluje modna oblačila po meri

V današnjem hitrem tempu mode si prizadevamo širiti zavedanje o pomembnosti podpore domačim izdelkom. Tokrat vam predstavljamo manjše slovensko šiviljsko podjetje iz Murske Sobote z več kot desetletno prisotnostjo na trgu, ki kljub močni globalni konkurenci vztraja pri ustvarjanju mode, kjer je v ospredju pomen kvalitete in ročne izdelave. Podjetje Fashion Elite se specializira za izdelavo moških oblek po meri in žensko modo. Pravkar so lansirali žensko poletno kolekcijo – Aurora, ki je izdelana iz 100 % kvalitetnega lana.

fashion elite oblačila po meri
fashion elite oblačila po meri

O znamki Fashion Elite

Fashion Elite je blagovna znamka, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo krojenja po meri zasnovanih unikatnih oblek. Dolgoletno znanje in izkušnje se prepletajo s sodobnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Krojaško znanje, natančnost v izdelavi še tako majhnega detajla in prvovrstni materiali odlikujejo kreacije te slovenske znamke. Oblikujejo oblačila za vse življenjske prelomnice in najpomembnejše dogodke kot tudi poslovna oblačila in žensko konfekcijo. Pričakujete lahko celosten pristop, od prvega srečanja do končne izdelave. Kakovostni materiali v simbiozi z natančno izvedbo, ukrojeno na vaše telo in potrebe, so njihova odlika, ki jih vaša obleka izžareva z udobjem in prestižem, kar občutite, ko jo nosite.

fashion elite oblačila po meri
fashion elite oblačila po meri

Kdo stoji za znamko Fashion Elite

Podjetje Fashion Elite ima sedež v Sloveniji, natančneje v Bakovcih pri Murski Soboti, kjer vse izdelke oblikujejo in izdelujejo sami. Direktorica podjetja je Maja Čanžek. Kot majhno krojaško podjetje so predani trajnosti in kakovosti ter zagotavljajo, da vsak kos, ki ga ustvarijo, ustreza najvišjim standardom. Vsak izdelek natančno ročno izdelajo šele po oddanem naročilu, kar omogoča, da vzdržujejo čist in trajnosten proizvodni proces. Ta pristop ne le zmanjša količino odpadkov, ampak tudi zagotovi, da noben izdelek ne ostane v skladišču. Zavezanost trajnosti in odličnosti sije skozi vsak šiv, zaradi česar je vsak kos poseben in edinstveno vaš.

 

fashion elite oblačila po meri

O oblačilih po meri

Lahko ji pravimo prestižna obleka, še raje pa jo poimenujemo unikatna obleka, saj je vsaka narejena precizno, iz najboljših materialov, in ukrojena samo za vaše telo. Več kot dvajsetletna tradicija v izboru materialov, pripravi in dokončni, ročni izdelavi je sinonim za edinstvenost in prepoznavnost ter nezamenljivost obleke Fashion Elite.

Nastanek prestižne obleke se prične z izborom materiala. Osnova so najkakovostnejši materiali in surovine, ki jih za vsako obleko posebej naročajo pri domačih in tujih proizvajalcih. Spoznali boste pester izbor materialov za različne priložnosti in letne čase. Možnost izbire materialov v različnih cenovnih razredih vam nudi udobje, da blago za vašo novo obleko potipate, po njem sprehodite svoje prste in kožo ter se tako z obleko spoznate že na prvem srečanju.

Za to, da bo obleka resnično samo vaša in morda tudi po izgledu nekoliko drugačna, poskrbijo detajli, malenkosti, ki so odločilni za edinstvenost obleke, narejene po meri. Od okrasnih šivov, vezenja vašega imena ali inicialk, kombinacije z drugimi materiali, kot je pravo, kakovostno usnje, vse do žepov, načinov zapiranja in ovratnikov, ki jih izdelajo povsem po vaših željah in v skladu s priložnostjo, ki ji bo služila vaša nova obleka.

šiviljstvo fashion elite
šiviljstvo fashion elite
šiviljstvo fashion elite

O kolekciji Aurora

Zasnovana za opolnomočenje žensk, kolekcija Aurora združujejo udobje z eleganco. Vsi kosi so premišljeno oblikovani tako, da dopolnijo telo in poudarijo postavo ter podpirajo pri uresničevanju vsakodnevnih ciljev. Aurora je izdelana iz 100 % kvalitetnega lana in vključuje telovnike, kratke hlače, majice, obleke različnih dolžin, dolge lahkotne hlače in tope različnih krojev ter barv. Vsi kosi se elegantno sprehajajo med različnimi priložnostmi in so zaradi brezčasnega oblikovanja enostavni za kombiniranje z že obstoječo garderobo. Lahkotni in visoko kakovostni materiali pa omogočajo brezskrbno udobje brez da bi s tem žrtvovali svoje stilistične apetite.

Vsak kos kolekcije Aurora je ročno izdelan v Sloveniji v krojaškem podjetju z dolgoletno tradicijo, ki zagotavlja najvišjo kakovost. Zaradi natančnega postopka oblikovanja vsakega kosa po naročilu lahko izdelava traja do 10 delovnih dni. S tem pristopom ohranjajo trajnost in zagotavljajo vrhunsko kvaliteto.

kolekcija aurora fashion elite oblačila po meri
kolekcija aurora fashion elite oblačila po meri
kolekcija aurora fashion elite oblačila po meri
kolekcija aurora fashion elite oblačila po meri

Podrobnosti o podjetju Fashion Elite

Sedež: Vrtna ulica 22, Bakovci, Murska Sobota

Spletna stran: www.fashion-elite.si

Spletna trgovina: www.aurorawear.si

Telefon: +386 (0)51-328-444 

Email: info@fashion-elite.si

Instagram: @aurorawear._

Facebook: @fashionelite

 

Foto: Nike Koležnik, Fashion Elite

 

Naloži več
Zapri