Ganni ima novo kampanjo, v glavni vlogi je igralka, ki jo obožujemo
Ganni ima novo kampanjo, v glavni vlogi je igralka, ki jo obožujemo

Ganni ima novo kampanjo, v glavni vlogi
je igralka, ki jo obožujemo

Ni novost, da obožujemo skandinavsko modo, še posebej znamko Ganni. Aprila je znamka sodelovala z manekenko Palomo Elsesser, v kateri je predstavila omejeno kolekcijo sedmih oblačil. In zdaj Ganni spet uči modno industrijo, kako delati kampanje. Kampanja za jesen/zimo 2024 nas je preprosto navdušila. V glavni vlogi igra igralka Christina Ricci, najbolj znana po vlogi Wednesday iz Družine Addams.

Kampanja Ganni jesen/zima 2024 je dober uvod v jesen

“New era of the GANNI women” je slogan nove kampanje Ganni jesen/zima 2024. Kolekcija raziskuje in zajema prehod ženstvenosti ter njene svetle in nekoliko temnejše plati. V kratkem videu na Instagramu imamo priložnost videti Christino Ricci v poslovnem okolju, ki drži papirje (ali scenarij?) in pravi “Is this on?”. A že iz tistega kratkega videa lahko vidimo kose iz nove kolekcije. Na žalost le nekaj kosov – Bou Bag, balerinke in obleka. Zelo pisarniško vzdušje in idealno za začetek jeseni in vrnitev v službo. Vsaka kolekcija Ganni je zelo nosljiva, zato komaj čakamo, da vidimo, kaj Ditte Reffstrup pripravlja za to sezono.

 

Ganni Christina Ricci

Ne bo manjkal niti slavni leopardji vzorec Ganni

Ganni se trdno drži vzorca, zaradi katerega je še bolj priljubljen, to je leopardji vzorec. Čeprav je Christina Ricci oblečena v oprijeto črno obleko, kolekcija Ganni jesen/zima 2024 napoveduje tudi kose z leopardjim vzorcem. In po zbadljivki sodeč bo tudi balerina.

Ganni na pariškem tednu mode

Čeprav smo se veselili Gannijevega nastopa na tednu mode v Kopenhagnu, bomo kot kaže morali počakati do konca septembra, saj bo Ganni nastopil na pariškem tednu mode. Tam bodo prikazali poletno kolekcijo za 2025. Predvidevamo, da bo v njej veliko leopardjega potiska, pa tudi napovedi novih trendov. Trenutno poteka teden mode v New Yorku, vsi pa vemo, da se prava moda skriva v Parizu. Medtem čakamo na ostale vizuale in se pripravljamo na predstavo v Parizu, ki se je bomo zagotovo udeležili.

GANNI Christina Ricci kampanja

Foto: Ganni, Instagram

Naloži več
Zapri