Kopalke Masha swimwear napovedujejo vroče poletje!
Kopalke Masha swimwear napovedujejo vroče poletje!

Kopalke Masha swimwear
napovedujejo vroče poletje!

Tik preden se uradno začne poletje in bomo vse več časa preživeli ob osvežujočih vodnih virih, razmišljamo tudi o kopalni modi in iščemo popoln par kopalk. Predstavljamo vam slovensko znamko kopalk Masha swimwear, ki dobro pozna potrebe sodobne ženske in ustvarja seksi bikinije ter enodelne kopalke z zanimivimi detajli. Napovedujemo vroče poletje!

Plaža kot modna pista

Maša Čurić je začela oblikovati kopalke iz čiste strasti in želje po tem, da bi bila del modne industrije. Svoje kreativne sposobnosti je uporabila za oblikovanje blagovne znamke Masha Swimwear in visokokakovostne kolekcije kopalk. Te so ženstvene, seksi, šik in prefinjene hkrati. Masha je sanjska upornica z ambicijami in samozavestjo, da izstopa, svoje poletje preživlja med beach klubi in vsemi čudovitimi plažami sveta. Njene priljubljene destinacije so italijanska obala Amalfi, eksotični grški otoki ali morda eksotična dežela daleč stran. Kjerkoli že počitnikuje, plaža je njena modna pista!

Kopalke, ki objamejo obline

Kolekcija kopalk Masha je zasnovana s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, ki jo naredijo popolno. Je skrbno ukrojena in izdelana iz luksuznih vrhunskih italijanskih tkanin, zato je zasnovana za širok spekter postav. Najnovejša kolekcija, imenovana La Isla Bonita vključuje dvodelne – bikini in enodelne kopalke. Modeli se zgledujejo po najnovejših modnih smernicah in so krojene, da lepo objamejo obline. Vsekakor vroča linija kopalk, ki je kot nalašč za sončenje na jahti ali srkanje koktajlov na Ibizi.

Welcome to Miami

Znamka Masha swimwear se je uspešno predstavila tudi na nedavnem Swim week-u v Miamiju, ki je uradni in največji teden mode za kopalno modo na svetu. Na sejmu Swimshow je bila kot ena izmed znamk izbrana s strani podjetja WGSN (British trend forecasting), pozornost pa je pritegnila tudi pri platformi Paraiso, ki sodeluje z znamkami Sports Illustrated, Azulu in PQ Swim.

masha swimwear kopalke miami
masha swimwear kopalke miami

Masha swimwear kopalke najdete na spletni strani www.mashaswim.com.

Foto: Instagram (@masha.swimwear)

Naloži več
Zapri