Vedno bomo sledili uličnemu slogu v Københavnu in tukaj je razlog, zakaj – Skandinavke nikoli ne razočarajo!
Vedno bomo sledili uličnemu slogu v Københavnu in tukaj je razlog, zakaj – Skandinavke nikoli ne razočarajo!

Vedno bomo sledili uličnemu slogu v Københavnu in tukaj je razlog, zakaj – Skandinavke nikoli ne razočarajo!

Skandinavke poznajo modo. To so že neštetokrat dokazale in zato spremljamo vsak njihov korak. Ob objavi datuma tedna mode v Københavnu smo vedeli, da nas čakajo odlične revije in seveda odlične ulične kombinacije. Za razliko od Pariza, Milana in New Yorka Skandinavke ne igrajo na varne karte, rade eksperimentirajo, se spogledujejo z modnimi dodatki in so to, kar so.

Pred modnimi revijami se potopimo v ulični slog Københavna

Najboljša moda se vedno dogaja na ulicah. Na ulici ni pravil in lahko vstopiš v katero koli vlogo želiš. Čeprav se skandinavska moda zdi precej zaprta, čista in ostra, dejansko dopušča svobodo in zabavo. A tudi trendom se sledi. Københavnski ulični stil je najboljši pokazatelj tega. Skandinavci se včasih zdijo hladni, a njihova moda to zagotovo ni.

Za začetek ena preverjena kombinacija

Ja, uganili ste, to je oversized jakna in pod njo dolga obleke/krilo. Soroden videz bi bil oversized srajca in obleke ali krila. Za Skandinavke ta kombinacija deluje ne glede na estetiko ali slog, ki jim je všeč. Oster? Lahko. Boho? Lahko. To je tista ultimativna kombinacija, ki nikoli ne bo šla iz mode.

Tesno in seksi? To boste redko videli na Skandinavkah

To v resnici ni izvedljivo glede na nižje temperature – Skandinavke so znane po tem, da oblačila nosijo v več plasteh iz očitnih razlogov. Kakorkoli, še bi se dalo nekako izvesti, ampak niso ravno največji navijači tega stila. In to je čisto v redu, zato so sinonim za kul.

Za modni navdih predlagamo naslednje

Ne glede na to, ali ste oboževalka ali ne, so te fotografije lahko dober navdih. Predvsem za jesenske kombinacije, ne glede na to, ali govorimo o vrnitvi v službo ali o druženju s prijatelji. Katere kombinacije kopenhagenskega uličnega sloga bi lahko uvedli v našem podnebju? Če ste dovolj pogumni, vse. Skupaj z nami spremljajte kopenhagenski ulični slog in modne revije med tednom mode in idej za outfit vam ne bo manjkalo.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Naloži več
Zapri