Spoznajte Lings Lingerie: Brezšivno spodnje perilo za vse postave
Spoznajte Lings Lingerie: Brezšivno spodnje perilo za vse postave

Spoznajte Lings Lingerie: Brezšivno
spodnje perilo za vse postave

Če citiramo Carrie Bradshaw, smo ženske vedno v iskanju službe, stanovanja ali moškega, me pa seznamu dodajamo še: popolnega nedrčka! Ti so vedno pomanjkljivi vsaj na enem področju. Bodisi niso udobni, bodisi niso diskretni ali pa lepi. Blagovna znamka Lings Lingerie je nastala iz osebnega iskanja popolnega in udobnega nedrčka. Vsi nedrčki so izdelani iz finih in mehkih materialov, iz enega kosa, brez bodečih žic, brez šivov in z revolucionarnimi 3D košaricami. Zasnovani so tako, da zagotavljajo neprimerljivo udobje in podporo brez kompromisov glede stila. Ker so nedrčki 60 % lažji od večine nedrčkov, so skoraj nevidni pod oblačili in odlični za vsakodnevno nošenje.

LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo

O znamki Lings Lingerie

Spodnje perilo Lings je zasnovano za ženske, ki se vsakodnevno borijo z razdraženo kožo pod nedrčkom in komaj čakajo, da ga slečejo. Če dobro pomislimo, obstajajo različni modeli nedrčkov. A vseeno … Eni so lepi, a neudobni, drugi te tako stisnejo, da komaj čakaš, da jih slečeš. Udobni običajno ne ustvarijo najlepšega dekolteja, so vidni pod majico in ne nudijo najboljše podpore. Lings Lingerie združuje udobno z lepim in ponuja nedrčke, ki dajejo občutek, kot da ga sploh ne nosite. Vsi nedrčki so narejeni iz mehkih in, kar je najpomembneje, koži prijaznih materialov, ki ne povzročajo draženja ali srbenja, koža pod njimi pa lahko diha.

Naš CILJ je dati vsaki ženski priložnost, da ponovno zaupa svojemu nedrčku in se ne glede na velikost vsak dan počuti udobno in samozavestno v spodnjem perilu. Naši nedrčki naj se prilagodijo našemu telesu in ne obratno!

LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo
LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo

Kdo stoji za znamko?

Mlada slovenska podjetnica Urša, ki se je leta mučila, da je našla nedrček, ki bi se jih lepo prilegal, ne dražil kože in dajal občutek svobode. Ustvarjanje popolnega brezšivnega nedrčka, v katerem se bo počutila udobno, je bil njen strastni projekt in trenutek, ko se je rodilo spodnje perilo Lings.

LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo

O perilu Lings Lingerie

Doslej sta na voljo 2 kolekciji – Seamless Bras in Seamless Panties, na delu pa je še veliko idej, zato lahko že kmalu pričakujemo nove kose. Brezšivni nedrčki so na voljo v 6 različnih barvah, brezšivne spodnjice pa v 3 različnih stilih – tangice, brazilke, boksarice in 2 barvah. Lings Lingerie spodnje perilo je narejeno iz hipoalergenega materiala modal, zaradi česar je 100 % ženskam prijazno, nevidno pod oblačili in daje občutek druge kože.

LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo
LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo
LingsLingerie_brezšivno spodnje perilo

Kje najdemo Lings Lingerie:

Spletna stran in trgovina: lings-lingerie.com

Email: hello@lings-lingerie.com

Instagram: @lingslingerie

Facebook: www.facebook.com/lingslingerie

TikTok: @lingslingerie

 

Foto: Lings Lingerie

Naloži več
Zapri