Kampanja leta? Maggie Smith je novi obraz znamke Loewe
Kampanja leta? Maggie Smith je novi obraz znamke Loewe

Kampanja leta? Maggie Smith je
novi obraz znamke Loewe

Potem ko smo že mislili, da je Sabato de Sarno izpeljal do potankosti premišljeno potezo s tem, da se je pojavil v njegovi debitantski kampanji za modno hišo Gucci eden izmed najljubših supermodelov Daria Werbowy, je Jonathan Anderson v duhu vrnitve legendarnih obrazov na modno sceno objavil novo kampanjo LOEWE z britansko igralko Maggie Smith. Posneta je bila za predkolekcijo pomlad/poletje 24, za objektivom pa je stal slavni nemški fotograf Juergen Teller.

Maggie Smith je ena najbolj slavnih britanskih igralk s plodno kariero, dolgo kar sedem desetletij, ki s svojim tipičnim humorjem priteguje gledalce tako pred mala kot velika platna. Kariero je začela kot študentka leta 1952 z nastopom v Oxford Playhouse Theatre, svetovno slavo pa je požela po osvojenem oskarju za vlogo v Zlata leta gospodične Jean Brodie leta 1996.

Novejše generacije se je spominjajo zlasti iz serije filmov o Harryju Potterju, kjer je igrala profesorico Minervo McGonagall.

Maggie Smith
Maggie Smith

Kdo še nastopa v novi kampanji LOEWE?

Ob Maggie Smith, za katero brez dvoma lahko rečemo, da je zvezda nove kampanje LOEWE, se pojavljajo še Josh O’Connor, Greta Lee, Mike Faist, Dakota Fanning, Rachel Joners, Fei Fei Sun in TAEYONG. Kot smo že poudarili, je za fotografije poskrbel Juergen Teller, kreativni direktor znamke pa je nihče drug kot sam Jonathan Anderson.

Za stajling je poskrbel Benjamin Bruno. Nova kampanja španske luksuzne znamke je tako združila največje zvezde popkulture vseh generacij ‒  fotografije predstavljajo vsestranski kolaž, ki s svojo nonšalantnostjo odkriva prepoznavno vizijo irskega oblikovalca.

Povzeto po Journal.rs

Foto: Instagram (@jonathan.anderson), Profimedia

Naloži več
Zapri