Spoznajte Méra: Brezčasni kosi oblačil in trajnostna kozmetika za razvajanje
Spoznajte Méra: Brezčasni kosi oblačil in trajnostna kozmetika za razvajanje

Spoznajte Méra: Brezčasni kosi oblačil in
trajnostna kozmetika za razvajanje

Méra, ki jo je ustanovila Adrijana Dimec, je slovenska blagovna znamka, ki združuje trajnost in eleganco tako v modi kot na področju kozmetike. Vsak kos v zbirki je premišljeno zasnovan tako, da uteleša razkošje, hkrati pa ostaja zavezan etičnim in ekološko ozaveščenim praksam. Od svoje prefinjene linije oblačil do visokokakovostnih izdelkov za nego las in kože kolekcija Méra predstavlja novo dobo trajnostnega razkošja. Z globokim spoštovanjem do narave in brezčasnim slogom ta znamka na novo opredeljuje način, na katerega se združujejo moda, razkošje in trajnost.

mera collection
mera collection by adriana dimec

O znamki Méra

Blagovna znamka Méra, ustanovljena leta 2020, je majhna strastna etična luksuzna znamka, ustvarjena in proizvedena v Sloveniji. Predana je ustvarjanju brezčasnih modnih kosov, ki presegajo minljive trende. V središču etosa so pošteno plačane šivilje, katerih strokovnost in predanost zagotoviti najvišjo kakovost izdelave. Specializirani so za kapsulne kolekcije iz vrhunskih materialov, ki nudijo trajnosten pristop k luksuzni modi.

Vsak kos v zbirki je zasnovan tako, da bo cenjen in nošen leta. Pooseblja popolno mešanico elegance, trajnosti in etične integritete. Njihov cilj je izdelava kosov, ki nikoli ne bodo šli iz mode in so ključnega pomena za vsako garderobo.

mera collection by adriana dimec
mera by adrijana dimec

Kdo stoji za znamko Méra

Za znamko Méra stoji Adrijana Dimec, poslovna ženska, vplivnica, mama in žena profesionalnemu športniku. Težnja po ustvarjanju nečesa bistveno drugačnega od običajnih hitrih modnih trgovin jo je pripeljala do povezave s šiviljo, ki jo je poznala že od otroštva. “Prvič se spomnim nanjo, ko je izdelovala obleke po meri za mojo teto in babico,” se spominja. Šivilja je bila znana po svojem delu z uveljavljenimi slovenskimi modnimi oblikovalci in blagovnimi znamkami v času razcveta slovenske tekstilne industrije.

Podala sem se na pot, da bi ponudila kose, v katere je resnično vredno vlagati. Moja vizija je bila oblikovati brezčasna oblačila, ki jih lahko nosite več let in se brezhibno podajo zraven vsega v garderobi,” pravi Adrijana. Njeno poslanstvo je obuditi in ohraniti slovensko tekstilno industrijo, spoštovati njeno bogato dediščino in rokodelstvo. Z znamko Méra so predani izdelavi izvrstnih, trajnih kosov, ki slavijo kakovost in etične prakse.

mera collection by adriana dimec

O oblačilih Méra

Znamka je zaradi svojih vrednot kmalu postala priljubljena med ženskami, ki cenijo kakovost in dovršen slog. Ročno narejeni kostimi, premium pletenine, lahkotne poletne obleke in lanena oblačila so vsa izdelana iz najbolj kakovostnih materialov ter v krojih, ki slavijo vsestranskost, funkcionalnost ter brezčasnost. Kolekcije so vedno šik, a nikoli ne pozabijo na udobje. V ospredju so trajnostne tkanine, ki vse to povežejo v luksuzno celoto.

mera collection
mera by adrijana dimec
mera collection
mera by adrijana dimec

O kozmetiki Méra

Leta 2021 so pri Méri lansirali prvi kozmetični izdelek HAIR FOOD Oil Elixir, ki je hitro postal prodajna uspešnica. Le šest mesecev po izidu je bil nagrajen z nagrado Cosmopolitan Beauty Awards za najboljši izdelek za lase. Gre za intenzivno hranilno nego za lase. Elixir je mešanica petih skrbno izbranih olj za lase – mandljevega, lanenega, arganovega, kokosovega in makadamijevega olja. Zagotavlja globoko, hranilno nego in božanski vonj.

Olju za lase se je nato pridružila še HAND & NAIL FOOD luxurious hand cream – luksuzna krema za roke in nohte z naravnimi olji, skvalanom, pantenolom in proteini, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka.

mera collection by adriana dimec
mera collection by adriana dimec

Podrobnosti

Spletna stran in trgovina: meracollection.com

Email: info@meracollection.com

Instagram: @themeracollection

Facebook: @themeracollection

 

Foto: Méra

 

Naloži več
Zapri