Miu Miu, Gigi Hadid in torbica Wander prinašajo retro pomladno estetiko, ki temelji na ustvarjalnosti Yevonde Middleton
Miu Miu, Gigi Hadid in torbica Wander prinašajo retro pomladno estetiko, ki temelji na ustvarjalnosti Yevonde Middleton

Miu Miu, Gigi Hadid in torbica Wander prinašajo retro pomladno estetiko, ki temelji na ustvarjalnosti Yevonde Middleton

Sestri Hadid sta se znova znašle v samem epicentru modne in zabavne industrije. Bella Hadid je s svojimi Rodeo kreacijami požela vso pozornost družbenih omrežij, Gigi pa se je znova znašla za fotografskimi objektivi. Slavna manekenka je poletje zaznamovala s spektakularnim sodelovanjem z znamko Miu Miu. In če se za trendi monogramov, ki so zaznamovali to sezono, skriva podpis italijanske modne hiše, je Pradina elegantna mlajša sestra želela, da o njenem modnem vplivu nadaljujemo. Prišla je nova kampanja Miu Miu, v kateri ima glavno vlogo Gigi Hadid.

Gigi, dekle Miu Miu

Ne skrivamo, da letošnjo pomladno sezono vsekakor občudujemo nežne silhuete kreacij Miu Miu. Italijanska modna hiša je predstavila svojo igrivo plat s trendovskimi torbami, bogatimi s funky dodatki. Romantična in dekliška estetika te znamke se več kot odlično prilega enemu naših najljubših modelov. Glede na to, da smo ta kultni par že videli v akciji, smo vedeli, da nas tokrat čaka izjemen koncept. Dekleta obožujejo Miu Miu in Gigi. Torej ne dvomimo, da kampanji ne bi uspelo doseči množic.

Prejšnji projekt ikonične sanjske ekipe nam je Gigi predstavil v popolnoma drugačni luči. Miu Miu nam je s preobrazbo pričeske postregla s povsem novo različico slavne manekenke. Na srečo nas italijanska modna hiša tudi tokrat ni razočarala.

Tokrat se je naš najljubši duo osredotočil na usnjeno torbo Wander matelassé nappa. Glede na to, da smo že imeli priložnost pričati čarobnosti te brezčasne torbice, so se pri italijanski založbi tokrat odločili za nostalgičen pridih. Omenjena modna hiša je namreč navdih za to fantastično kampanjo našla v delu britanske fotografinje Yevonde Middleton. Revolucionarna umetnica je s svojim ustvarjanjem zaznamovala celotno obdobje. Predstavljala je pionirko barvne fotografije, saj je v tridesetih letih prejšnjega stoletja prva uvedla uporabo barv v portretnem slogu.

 

V tej smeri nas je italijanska modna hiša vrnila v umetniško obdobje tridesetih let prejšnjega stoletja in v živahno cvetočo sezono vnesla retro noto. Italijanska modna hiša je poleg absolutne zmagovalke omenjene kampanje, usnjene torbe Wander matelassé nappa, vključila še usnjeno torbo Arcadie matelassé nappa in tako zaključila svojo vintage pomladno sago.

Foto: MiuMiu, Instagram /@giforce.gigi, @miumiu

Naloži več
Zapri