Predstavljamo vam vse bolj priljubljeno modno znamko Same, za katero stoji znana vplivnica Shea Marie
Predstavljamo vam vse bolj priljubljeno modno znamko Same, za katero stoji znana vplivnica Shea Marie

Predstavljamo vam vse bolj priljubljeno modno znamko Same, za katero stoji znana vplivnica Shea Marie

Ena izmed naših najljubših vplivnic, Shea Marie, je tudi lastnica vse bolj priljubljene modne znamke Same.

Njena modna znamka Same, ki je do nedavnega temeljila izključno na kopalkah in občasnem kosu iz džinsa, je to sezono razširila svojo ponudbo. Celotno modno kolekcijo odslej najdete pod podpisom Same, vplivnica pa je naredila edino logično promocijsko stvar – svoje sodelavce je zbrala v vili na jugu Francije. Če smo tudi sami izvedeli za omenjeno druženje, pomeni, da je marketinški načrt uspel.

Nič ni več isto …

To poletje nas Shea Marie popelje v St. Tropez, v nadaljevanju bolj znan kot Same Tropez. S sodelavkami, prijateljicami in influencerkami nam vsak dan predstavlja vsebine s tega vročega dekliškega poletnega popotovanja, v ospredju pa so seveda modeli njene modne znamke.

Poleg prepoznavnih kopalk je tu tudi nova kolekcija RTW, ki vizualno sporoča našo romantično plat. Ženstvene obleke v nežnih, pastelnih tonih, nekatere tudi z ovratniki, postajajo del obveznega poletnega dress code trenutka. Če so bile kopalke s podpisom Same vaše najljubše že od prej, ne skrbite – še vedno obstajajo. Še ena dobra informacija – podrobnosti, kot so 3D rože, so še vedno aktualne.

Nekatera izmed naših najljubših deklet iz družbenih omrežjih so bila na tem izletu in uživamo, ko skupaj gledamo njihovo vsebino. Shea Marie je letos skrbno izbrala svojo Same ekipo in prepričani smo, da je prodaja trenutno (v letošnji sezoni) na vrhuncu.

Vplivneži in njihove poslovne zgodbe

Modna znamka Same želi postati priljubljena med vplivnimi podjetji, takoj za tisto, ki jo je ustanovila Elsa Hosk.

Gradnja lastne blagovne znamke, ki temelji samo na internetnih številkah, ni vedno dobra ideja. Če pa to znamko povežeš z estetiko, ki je tvojim sledilcem všeč na tebi – je to zadetek v polno. Takšna poslovna politika je vodila tudi Shea Marie in vsaka kreacija nas neustavljivo spomni na nekaj, kar je v preteklosti objavila na Instagramu.

Že sama izbira vplivnic, ki jih je povabila na ta PR izlet, pove veliko o tem, koga želi nagovoriti. Sama estetika hiše, izbira deklet, oblačil – vse skupaj tvori eno celoto. Bravo punce, bravo.

Naloži več
Zapri