V Slovenijo je prispela priljubljena modna znamka Mom’s Pants
V Slovenijo je prispela priljubljena modna znamka Mom’s Pants

V Slovenijo je prispela priljubljena
modna znamka Mom’s Pants

Naša pisana regija je polna čudovitih modnih znamk in konceptov, ki navdihujejo s svojim brezčasnim slogom, čutom za estetiko in trajnostno vizijo. Tokrat sta moči združili dve uspešni modni zgodbi iz Srbije in svoje delo predstavili v Ljubljani. JM Styling Studio in fantastična srbska blagovna znamka Mom’s Pants sta v pop-up trgovini postavili na ogled novo kolekcijo za pomlad in poletje 2024, ter se s tem predstavili domačemu občinstvu.

JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants

Mom’s Pants

Kot nekakšno odo garderobi svoje matere in brezčasnim zakladom, ki so skriti v njej, je Jelena Djokić Bjeković leta 2018 v Srbiji lansirala blagovno znamko z namenom ponuditi trgu predvsem kakovostne, drugačne kose oblačil, narejene z veliko ljubezni, brez lovljenja muhastih trendov in brez želje po hiperprodukciji.
Mom’s Pants je blagovna znamka, zasnovana tako, da laska vsaki ženski, ne glede na njeno starost, postavo ali slog oblačenja. Ponuja kose oblačil, v katerih se bo počutila udobno, jih bo rada nosila in bo v njih zadovoljna. Postavljena v svet mode, ki ne pozna prehodnosti in vrveža, kjer vladajo udobni, nosljivi in stilni kosi, navdihnjeni s preteklimi modnimi obdobji. Mom’s Pants celoten videz oblikuje z jasnim sporočilom “manj je več”.
JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants

Brezčasna lepota

Kolekcija za poletje 24 prinaša mešanico sofisticiranih tekstur, prežetih z nekoliko strožjimi kroji. Sestavljena je iz visoko kakovostnih tkanin, med katerimi prevladujejo naravni viskozni materiali, ki prispevajo k lahkotnosti oblačenja in občutku udobja. Pastelna paleta barv in zemeljski toni prispevajo k čistim linijam in moderni interpretaciji retro silhuet. V svetu hitre mode in stalnih sprememb brezčasna moda predstavlja osvežujoč kontrast. Spominja nas, da pravi slog ne pozna časovnih meja in da je prava lepota neskončna.

JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants

JM Studio

Kolekcija Mom’s Pants je bila predstavljena v JM Studiu (v prostorih Manifesta), ki ga vodi Jelena Milic. Je izkušena osebna stilistka, ki vedno znova premika meje odličnosti in verjame, da je nasmeh najboljši dodatek. Rojena je v Londonu, odraščala je v Beogradu, živela in delala pa v Torontu za nekatere največje luksuzne blagovne znamke, kot sta Alexander McQueen in Hermes. JM Studio je ustanovila v Ljubljani konec leta 2023 z idejo, da strankam ponudi nov koncept storitev osebnega stiliranja, stilskega coachinga, osebnega nakupovanja, urejanja garderobe, organizacije modnih dogodkov, predstavitev in pop-up trgovin modnih blagovnih znamk iz regije.
JM studio x Moms pants
JM studio x Moms pants

Več o znamki Mom’s Pants najdete na momspants.com o JM Studiu pa na Instagramu @jelenamilic.studio.

Foto: Daria Osipova

Naloži več
Zapri