Nova modna kolekcija Sporty & Rich izžareva živahne barve … izbiramo najljubše modne kose!
Nova modna kolekcija Sporty & Rich izžareva živahne barve … izbiramo najljubše modne kose!

Nova modna kolekcija Sporty & Rich izžareva živahne barve … izbiramo najljubše modne kose!

Znani modni znamki Sporty & Rich je v zelo kratkem času uspelo doseči velik uspeh na svetovnem trgu.

Sodelovanje s športno znamko adidas je njihove kose postavilo med najbolj zaželene, pred kratkim pa so na Manhattnu odprli prvo trgovino Sporty & Rich, v kateri je tudi mini wellness. Znamka ne prodaja le oblačil, ampak poskuša poudariti tudi splošno dobro počutje.

Z novo sezono prihaja nova (poletna) kolekcija Sporty & Rich, ki izžareva živahne barve. Uredništvo Journala svoje favorite izbira v nadaljevanju.

Kul za poletje …

V novi kolekciji, ki to sezono ponuja tudi kopalke, prevladujejo majice s kratkimi rokavi in ​​puloverji v živih barvah, ki jih navdihuje šola. Sama modna kampanja je nekoliko bolj provokativna od tiste, kar smo pri znamki sprva vajeni, a ker njihovo estetiko kopirajo skoraj vsi, so morali iti še korak dlje.

Retro pridih je še vedno prisoten, znamka pa se še vedno nekoliko spogleduje s tiho luksuzno estetiko (ki jo je sprva naredila slavno).

Nova kolekcija Sporty & Rich izžareva kakovostne bombažne kose, ki jih je enostavno umestiti v ležeren vsakdan. Prevladujejo svetle barve, ki so privlačen sestavni del dizajna.

Zakaj imamo radi modno znamko Sporty & Rich?

Kljub temu, da je blagovna znamka kmalu po ustanovitvi doživela velik uspeh, si ustanoviteljica nenehno prizadeva biti inovativna. Ne glede na to, kako zveste so vaše stranke, jih je treba občasno animirati. Emily Oberg to počne s privlačnimi sodelovanji in udarnimi kampanjami ter wellness programom, ki ga je uvedla kot sestavni del svoje blagovne znamke.

Zahvaljujoč njenim poslovnim sposobnostim je Sporty & Rich veliko več kot le modna znamka. V zadnjem času je postala nekakšna skupnost, kjer lahko uživate v modnih, lepotnih in wellness poslasticah. Prepričani smo, da ima njena lastnica še boljše načrte za prihodnost in da jih bo, kot vedno, uspešno uresničila.

Sporty & rich nova kolekcija

Foto: Instagram / @sportyandrich

Naloži več
Zapri